Днес (08.09.19 г.) в Русия се провеждат местни избори, информира

...
Днес (08.09.19 г.) в Русия се провеждат местни избори, информира
Коментари Харесай

Местни избори в Русия днес

Днес (08.09.19 г.) в Русия се организират локални избори, осведоми ТАСС. Гражданите на страната избират ръководители на съставни единици на Руската федерация и членове на законодателни асамблеи, кметове на градове и депутати, представителни органи на общинските управляващи.  По традиция гласуването се организира на изборни секции от 08:00 ч. до 20:00 ч. локално време.
Както сподели по-рано ръководителят на Централната изборна комисия на Руската федерация Ела Памфилова, повече от 170 обекта, ситуирани до огромни предприятия с непрестанен индустриален цикъл, ще се отворят по-рано, което ще разреши на гласоподавателите да гласоподават там. Освен това, в сходство с районното законодателство, гласуването ще се организира в Башкирия от 07:00 ч. до 21:00 ч., в Тува - от 08:00 ч. до 22:00 ч. локално време.
Различните равнища на избори през днешния ден ще обзет всички 85 съставни единици на Руската федерация. Освен това, съгласно Памфилова, ще се проведат към 50 локални референдума. Тази година изборите в Русия ще се проведат допълнително от 48 000 хиляди изборни секции. Гласуване ще се провежда и в райони, наранени от естествени бедствия. Мая Гришина - секретар на Централната изборна комисия в страната - съобщи за ТАСС, че в територията на Хабаровск, която ликвидира следствията от наводнението, „ е непокътната изборната инфраструктура, изборните секции и оборудванията за гласоподаване “. В Иркутск Тулун, сподели тя, беше невероятно да се употребяват някои остарели уреди за гласоподаване. Но там " всички ограничения за обезпечаване на други пространства също са подхванати от дълго време ".
По традиция, в изборите ще бъде включена системата за видеонаблюдение. Както по-рано заяви държавният секретар - заместник-министър на цифровото развиване, телекомуникациите и средствата за всеобща информация - Олег Пак - се планува да се обезпечи лъчение допълнително от 9 000 изборни секции.
В днешния избирателен ден ръководителят на Комисията по федерация - Андрей Климов - съобщи, че има доста случаи на интервенция в предизборната акция в Русия. Той уточни, че включително се включват и апели да не се гласоподава. Климов означи, че руснаците „ не се нуждаят от инструкции от Вашингтон, Брюксел, Лондон или отвред другаде “.
Той изрази убеденост, че „ изборите ще се проведат в строго сходство с съветското законодателство, всички в Москва, Крим, Санкт Петербург, Сибир, Далечния Изток и Урал ще могат да избират от голям брой претенденти, да изберат тези хора, които ще носят отговорност пред локалните за това, по какъв начин е проведен техният живот във всеки съответен район ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР