Днес, 07.11.2019 г., Радослав Димов встъпи в длъжност „административен ръководител

...
Днес, 07.11.2019 г., Радослав Димов встъпи в длъжност „административен ръководител
Коментари Харесай

Радослав Димов встъпи в длъжност като административен ръководител на Софийска апелативна прокуратура

Днес, 07.11.2019 година, Радослав Димов встъпи в служба „ административен началник - апелативен прокурор “ на Софийска апелативна прокуратура. Актът е бил връчен в наличието на Сотир Цацаров, основен прокурор на Република България.

Новият началник на САП беше показан на магистратите и правосъдни чиновници на Апелативна прокуратура – София от Мария Шишкова, заместител на основния прокурор при Върховна касационна прокуратура и Славка Славова, завеждащ отдел „ Административен “ при Върховна касационна прокуратура.

Прокурор Димов има 18 години юридически стаж. След довеждане докрай на компетентност „ право “ в Софийски университет „ Св. Климент Охридски “, през 2001 година е почнал работа в Районна прокуратура – София. Бил е заместител на административния началник на СРП, завеждал е отдел „ Общоопасни закононарушения и закононарушения, осъществени от чиновници на ДАНС, Министерство на вътрешните работи и Групово дело „ Охрана “ при Министерство на правораздаването “. От 2017 година е административен началник - областен прокурор на Софийска районна прокуратура.

С решение по т. 1 от Протокол № 27/11.09.2019 година на Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет Радослав Димов е бил определен за административен началник на Софийска апелативна прокуратура. Встъпването му в служба е в осъществяване на Определение на Върховния административен съд от 28.10.2019 година, с което е позволено авансово осъществяване на решението, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР