Днес, 06.07.2020 г., Софийска районна прокуратура внесе в съда обвинителен

...
Днес, 06.07.2020 г., Софийска районна прокуратура внесе в съда обвинителен
Коментари Харесай

Мъж влезе да обира апартамент и блудства с 14-годишната му наемателка

Днес, 06.07.2020 година, Софийска районна прокуратура внесе в съда обвинителен акт против Стефан Г. за това, че влезнал в непознато жилище, като използвал за това сръчност и потребление на особено техническо средство, като действието е осъществено нощем - закононарушение по чл.170, ал.2, вр.ал.1 от Наказателен кодекс, както и за това, че направил дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст – Н. Д., посредством приложимост на мощ - закононарушение по член 150, ал.1, пр.1, алт.1 от Наказателен кодекс.

На 17.12.2019 година, Н. Д. се намирала в апартамент в гр. София, в който била наемател. Около 03.45 ч. Н.Д. се събудила от звук, който ѝ наподобявал боричкане по дограмата. Тя чула стъпки от вървене, шума идвал от външната страна на прозореца. Н.Д. погледнала в коридора на блока, нямало хора, само че вратата водеща към общата тераса била отворена, а тя била в съседство на нейната. Н.Д. се върнала в жилището си и видяла по какъв начин през прозореца в хола влиза мъж - обвиненият Стефан Г. Тя се изплашила и отишла в спалнята си. Н.Д. взела мобилния си телефон и написала на майка си: „ Помощ, апаш, апелирам те обади се на полицията “.

Съдят 43-годишен мъж, блудствал със 7-годишната си племенница

Чувала по какъв начин обвиненият се разхождал и ровел из движимостите ѝ. След това Стефан Г. влезнал в спалнята, лежащ на леглото до Н.Д. и направил блудствени дейности с нея. Н.Д. се пробвала да го отблъсне, почнала да му се моли да я остави на мира и се разплакала. Това траяло към 10 минути, до момента в който в един миг Стефан Г. станал и излязъл през входната врата. Н.Д. съумяла да се обадила на телефон 112. Малко откакто обвиненият си тръгнал, пристигнала полиция. Тогава Н.Д. забелязала, че от портмонето ѝ липсват персонални документи.

По случая било формирано досъдебно произвеждане, открито било, че Стефан Г. е осъждан. Спрямо него била взета мярка за неотклонение „ Задържане под стража “. Предстои делото да продължи в Софийски областен съд, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР