Дмитрий Песков Влошаването на отношенията на Русия със САЩ е

...
Дмитрий Песков Влошаването на отношенията на Русия със САЩ е
Коментари Харесай

За Москва влошаването на отношенията със САЩ е едно от големите разочарования на 2017-та


Дмитрий Песков

Влошаването на връзките на Русия със Съединени американски щати е едно от огромните разочарования на 2017 година Това съобщи през днешния ден Дмитрий Песков, представителят на съветския президент Владимир Путин, представен от Асошиейтед прес.

Агенцията отбелязва, че връзките сред Москва и Вашингтон са се влошили до най-ниската си точка от Студената война след анексирането от Русия на Крим през 2014 година и изказванията за нейна интервенция в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година Тази година двете страни не стопираха да подхващат една против друга ответни ограничения, вариращи от ограничавания за личния състав в посолствата до закони против медии, които са държавна благосъстоятелност.

На репортерски въпрос кои са най-големите разочарования за Кремъл през 2017 година Песков отговори, че утежняването на връзките със Съединени американски щати " сигурно " спада към тях.

Той повтори позицията на Русия, че тя се стреми към положителни връзки със Съединени американски щати, основаващи се на " взаимно доверие и почитание ". " За танго са нужни двама ", акцентира в това време Песков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР