Дмитрий Гудков*Целият ужас на тази война ще стане ясен, когато

...
Дмитрий Гудков*Целият ужас на тази война ще стане ясен, когато
Коментари Харесай

Руският път е пътят на Германия след Хитлер

Дмитрий Гудков*

Целият смут на тази война ще стане явен, когато завоевателите си тръгнат. Те ще скрият труповете, ще се опитат да ги изгорят, ще ги заровят – само че това няма да докара до нищо. И на съвестта на руснаците, които „ нищо не знаеха “, които просто блуждаеха, мълчаха, когато трябваше да приказват, ще лежи не един Хатин ( населено място в Беларус, чиито поданици преди 79 години са унищожени безмилостно от нацистите – бел.ред.)

Новият Хатин,

първият в тази война, само че надалеч не последният, е Буча край Киев. Укрити тела. Завързани ръце. Куршуми в тила. А сред тях и бойци на Руската федерация. Убити и убийци. Смляни на едно място в името на имперската полуда на бункерното джудже.

Той не е правоприемник на борците против фашизма, той е

директен правоприемник на Сталин

с неговия Бутовски полигон ( гробище, където са били екзекутирани и заровени жертвите на сталинския режим – повече от 20 000 са били разстреляни на това място – бел.ред.) и Сандармох (горски масив, където са екзекутирани хиляди жертви на сталинския режим – бел.ред.)

Всичко се повтаря: всеобщи убийства, осъществени от страната, всеобщи репресии - и всичко това, както и тогава, е прикрито от агитация, която афишира черното за бяло.

Русия ще би трябвало да осмисли това, което се случва. Да проумее и разбере, че страната ни е изцяло удавена от един незаконен режим, който се приема с приятност. Нашият път е пътят на Германия след Хитлер. Дълъг е. Но би трябвало да тръгнем по него в този момент. За да знаят всички за безименните гробове на Буча, блокадата на Мариупол - повтаряне на най-тежките и страшни закононарушения на човечеството, които до неотдавна изглеждаха невъзможни. Извършени от Русия.

Преводач: Faktor.bg

*Дмитрий Гутков е някогашен народен представител на Руската Дума, наследник на Генадий Гудков, един от най-явните съперници на Путин.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР