Длъжностни лица в Индия казаха във вторник, че спасителите са

...
Длъжностни лица в Индия казаха във вторник, че спасителите са
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Спасители се опитват да достигнат до 41 индийски работници, блокирани в продължение на 17 дни в тунел

Длъжностни лица в Индия споделиха във вторник, че спасителите са на пет метра (около 16 фута) от 41 строителни служащи, които са били блокирани в сринат планински тунел в северната част на страната за повече от две седмици, което поражда очаквания, че те може да бъдат освободени скоро.

Кирти Панвар, представител на щатското държавно управление, сподели, че към дузина мъже са работили през нощта, с цел да копаят ръчно скали и парчета, като се редуват да пробиват благодарение на ръчни принадлежности за сондиране и да разчистват калта, до момента в който наближават това, което се надява да бъде последният сектор от избавителната интервенция.

Спасителите прибягнаха до ръчно копаене, откакто сондажната машина се повреди непоправимо в петък, до момента в който сондирате хоризонтално начело заради планинския терен на щата Утаракханд, където тунелът се срути.

Машината проби към 47 метра (почти 154 фута) от почти нужните 57-60 метра (почти 187-196 фута), преди спасителите да стартират да работят на ръка, з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР