Длъжностни лица казват, че телата на най-малко 17 души са

...
Длъжностни лица казват, че телата на най-малко 17 души са
Коментари Харесай

Телата на 17 са открити след влакова катастрофа в Бангладеш, която може да се е дължала на пренебрегнат червен светофар

Длъжностни лица споделят, че телата на минимум 17 души са били извадени от влакова злополука отвън Столица на Бангладеш, което може да се е случило, откакто един от влаковете е пренебрегнал червен сигнал

От Асошиейтед прес, 24 октомври 2023 година, 00:58 ч.

ДАКА, Бангладеш -- телата на минимум 17 души бяха извадени от влакова злополука край столицата на Бангладеш, която може да е станала, откакто един от влаковете не е зачел червен сигнал, оповестиха чиновници във вторник.

Спасителната интервенция беше спряна рано сутринта дневно, откакто спасители и поданици дружно извадиха пасажери от останките, сподели чиновник на пожарната Мошараф Хосейн в Бхайраб, в централния квартал Кишорегандж. Той сподели, че други 26 са ранени.

„ Нашите екипи на противопожарната работа се върнаха рано във вторник от мястото на случая, защото няма късмет да има още тела от останките. Железопътната услуга също е възобновена, ” сподели той пред Асошиейтед прес по телефона във вторник. Експресен пътнически трен е бил ударен от товарен трен, пътуващ към Чатограм, сподели в понеделник почитан чиновник на пожарната Азизул Хаке Раджон.

Властите проверяваха точната причина за злополуката, само че почитан чиновник на железниците в Бангладеш уточни, че червен светофар може да е бил подценен.

„ Сигналът най-вероятно е бил червен за контейнерния трен. Засега наподобява, че влакът е превишил сигнала. Разследващата комисия ще даде финален отговор след тяхното следствие “, сподели м-р Куамрул Ахсан, общоприет шеф на железопътната линия на Бангладеш. упреквани основно за неконтролирани железопътни прелези, неприятна сигнализация и неприятни условия на релсите.

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР