Длъжници се разделиха с оборота си от 11 заведения и

...
Длъжници се разделиха с оборота си от 11 заведения и
Коментари Харесай

11 заведения и магазини по морето се разделиха с оборота си

Длъжници се разделиха с оборота си от 11 заведения и магазини по морето. Това оповестиха от пресцентъра на Национална агенция за приходите в Бургас. Екипи на локалното звено по фискален надзор и обществени реализатори са направили изненадващи инспекции на търговски обекти по Южното Черноморие, които се стопанисват от компании, неплащащи просрочените си отговорности към приходното ведомство.

Целта на данъчните е да принудят неточните платци да стартират заплащания към бюджета. Ако това не се случи, насилствените дейности се повтарят, заканиха се от там.

От Национална агенция за приходите припомниха, че инспекциите през лятото не престават и показаха статистика, съгласно която от началото на юли до момента е имало нередности при всяко пето контролно деяние, до момента в който през юни всяка трета инспекция е установявала пропуски.

От началото на юли по Южното Черноморие екипи на звеното "Фискален надзор " са ревизирали 686 търговски обекта, в 530 не са открити нарушавания. Неиздаването на касова записка и разлики в касовата наличност остават най-честите нарушавания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР