Длъжни сме като най-голямата опозициона сила да предлагаме алтернатива във

...
Длъжни сме като най-голямата опозициона сила да предлагаме алтернатива във
Коментари Харесай

Томислав Дончев: ГЕРБ няма да гони министър-председателя, няма да носим ковчези, да хвърляме камъни, риба и зеленчуци!

" Длъжни сме като най-голямата опозициона мощ да предлагаме опция във всеки бранш. Правителството явно не се оправя. Но не очаквайте от нас опити за държавен прелом - нещо, което ни направиха преди 2 години. Няма да гоним министър-председателя, да носим ковчези, да хвърляме камъни, риба и зеленчуци. Ще действаме единствено с парламентарни способи ", сподели зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев по Българска национална телевизия по отношение на държавното управление в сянка, което беше едно от решенията на VII-то Национално заседание на партията.

Длъжни сме като най-голямата опозиционна мощ освен да намираме недостатъци на държавното управление, само че и да намираме опция на ръководството. На въпрос дали ГЕРБ са подготвени да влязат в коалиция с актуалната коалиция, Дончев отговори: " Не. Каква причина има да сме в една коалиция, в която няма общи цели и спойващ детайл ", разяснява той.

" Не знам какъв е наборът с хрумвания на ръководещите. Единственото, което чухме бе за нулева корупция и го поддържаме ", акцентира депутатът от ГЕРБ-СДС.

По думите му, колкото повече време минава, толкоз по-малко Политическа партия ще бъдат почтени за ръководство с ГЕРБ. " Проблемът е, че няма водачество, а оправданието с предходните към този момент се изчерпва ", сподели още някогашният вицепремиер.

По думите му ГЕРБ нямат връзка с суматохата с бензина, с олиото, а казусът е различен - няма водачество и няма кой да успокои хората. Томислав Дончев сподели още, че няма инфраструктурни предпоставки България да остане без доставка на природен газ.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР