Длъжни сме да направим всичко възможно да има едно редовно

...
Длъжни сме да направим всичко възможно да има едно редовно
Коментари Харесай

Депутат от БСП: Длъжни сме да направим редовно правителство

Длъжни сме да създадем всичко допустимо да има едно постоянно държавно управление - устойчиво, тъй като това е инструментариумът, който разрешава в една парламентарна република поради идната тежка зима и есен да посрещнем тези провокации. За това настоя депутатът от Българска социалистическа партия Филип Попов в коридорите на Народното събрание преди изключителното съвещание на Народното събрание, отдаден на записите от полицесйкото насилиев.

До този миг Българска социалистическа партия сподели, че е предвидима партия - ясна, безапелационна и поредна в отстояване на политиките и на това, което е положително за страната. Представихме държавническо мислене на процедура, уточни Попов.

Той изрази вяра, че разсъдъкът ще победи математиката.

Във връзка с актуализацията на бюджета, Попов допуска, че бюджетът ще бъде импортиран от Министерски съвет. Вчера стана ясно по-голямата част дори всички парламентарно показани партии не възприемат този бюджет. Всяка една от тях има забележки по този бюджет, уточни той.

Знаете ги нашите забележки. Ние декларирахме, че когато бъде внесесн този бюджет в Народно събрание, ще създадем своите оферти сред първо и второ четене, като се надяваме те да бъдат взети поради и несъмнено, да бъдат гласувани, тъй като те са в тенденция посрещане на идната рецесия, сподели още Филип Попов.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР