Длъжна съм все пак да припомня, че снимката - колкото

...
Длъжна съм все пак да припомня, че снимката - колкото
Коментари Харесай

Журналист: Борисов не е единствен виновен за собственото си поражение

Длъжна съм въпреки всичко да напомня, че фотографията - колкото и нелепа и безсмислена да е, - е единствено увековечен момент, част от секунда, нищо повече.
Да, тя споделя повече от хиляда думи, само че разрешава милион тълкования на запечатаното. Дава опция на медийните съветници да вкарат фиктивен подтекст в уловения миг, като поръчват заглавия от вида " Какво си споделиха Тръмп и Борисов в Ню Йорк ".

В съответния случай проблемите на държавните пиари идват не от конфузната фотография " във врат ", от която нищо не се вижда и схваща, а от идиотското видео, което сами разпространиха! 3:)

Видеото демонстрира, че обявената като " историческа " среща е просто " Здравей - Здрасти! " здрависване, продължи тъкмо 2,7 секунди!

Видеото постави кръст на фантазиите за волни тълкования и измислени диалози, тъй като какво ли пък толкоз историческо могат да си кажат в 2,7 секунди?! 3:)

Въобще, цялата ООН-драма на Борисов е голям PR гаф, почнал със основаване на нереалистични упования от визитата на Борисов там. Те трябваше да оправдаят желанието му да съставлява България вместо Радев и месец преди началото на сесията вкараха двете институции в неуместно опълчване, приключило с предстоящо крушение.

В последна сметка, макар дейната акция, целяща да показа президента като тъп фатмак, ревнуващ премиера за интернационалните му " триумфи ", всички видяха, че в огромната политика Борисов е елементарен фигурант, който никому не е забавен. И отговорност за това носят и съветниците му.

Не че Радев е нещо друго, несъмнено...

Въобще, като почнем от фанфарните упования, минем през словесната борба с президентството и приключим с унизителните 2,7 секунди в подножието на Тръмп, цялата нюйоркска епопея е типичен пиар капан, доказващ от дълго време известната истина - в случай че нищо друго не оказва помощ за свалянето на подкупен и нездравословен политик, иронията и сарказмът в последна сметка правят работа! И колкото и тесногръд да е, Борисов не е единствен отговорен за личното си проваляне...

Журналистката Весислава Танчева, Facebook
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР