Джун Робъртсън от Нова Зеландия е изпратила писмо до правителството

...
Джун Робъртсън от Нова Зеландия е изпратила писмо до правителството
Коментари Харесай

Пътничка се оплака от прекалено сексапилни стюардеси

Джун Робъртсън от Нова Зеландия е изпратила писмо до държавното управление на Малайзия с искане за смяна на "нескромната " униформа на стюардесите от самолетната компания Air Asia. Жената била надълбоко оскърбена от "излизащите от дрехата гърди " и виждащото се долни дрехи на девойките. Според разказите на Джун, по време на полета от Оукланд до Куала Лумпур в салона на първа класа, тя била обслужвана от стюардеса, на която можело да й се прегледат напълно ясно гърдите, написа "Блиц ". Пътничката от Нова Зеландия помолила сексапилната служителка на самолета да си закопчае сакото.



Освен това Робъртсън декларирала, че видяла бельото на друга от стюардесите, когато тя се наклонила в магазин на летището. Подобно държание на личния състав на малайзийската самолетна компания било счетено от дамата за унизително.



Пътничката изпратила писмо до сенатора от Малайзия Ханафи Мамату. Тя отбелязва в него, че за разлика от стюардесите, стюардите са облечени обичайно. Политикът дал отговор на писмото на новозеландката.



"Горди сме, че Малайзия е ислямска страна със лична културна еднаквост. Когато нашите стюардеси се обличат сексапилно и непочтено, те основават лъжливо усещане измежду туристите ", написа Мамату.



Представители на самолетната компания отхвърлиха да разясняват писмото на Робъртстън. Въпреки това, някои от клиентите на компанията означиха, че Робъртсън е груба и не се държи изключително интелигентно, откакто съди за хората по униформата.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР