Джулия Робрътс бе накарана да се просълзи от сценариста на

...
Джулия Робрътс бе накарана да се просълзи от сценариста на
Коментари Харесай

Джулия Робъртс с награда на списание InStyle

Джулия Робрът с бе накарана да се просълзи от сценариста на кино лентата " Нотинг Хил " Ричард Къртис, до момента в който Джеф Голдблум концентрира вниманието върху чорапите си на церемонията за премиите на сп. " Инстайл ", съобщи Асошиейтед прес.

Стилисти, дизайнери и звезди, от Дженифър Анистън до Клеър Уайт Келър , проектирала булчинската рокля на Меган Маркъл, се събраха в центъра " Гети " в Лос Анджелис за 4-ата годишна гала за премиите на сп. " Инстайл ". Събитието честваше звезди, които остават зад кулисите, като коафьора Крис Макмилън и гримьора Джеймс Калиардос, измежду чиито клиенти са Хилари Клинтън и Риана.
 Gulliver/Getty Images
Къртис, който имаше за задача да показа Робъртс като икона на стила, описа по какъв начин актрисата преди време открила, че щерка й е болна. " Тя смъкна обувките с марка " Джими Чу ", които носеше, и ми ги сервира, с цел да ги дам на щерка си - сподели той. - Спомням си, че се скиташе боса в Найтсбридж в Лондон и че тогава си помислих, че пред мен е квинтесенцията на това, което тя е - прелестен и в същото време непретенциозен човек. "



Когато се качи на сцената, Робъртс съобщи, че Къртис я предиздвикал да се просълзи.

В благодарственото си слово Голдблум, който получи премията за моден мъж, показа разнообразни неща, от осъществяванията си на джаз музика на пиано до носенето на чорапи с принтове на зебра и на кадифени панталони с леопардови принтове. " Много от това, което ми се приписва, идва от елегантността, която се дължи на обстоятелството, че съм покрай нея ", сподели той, имайки поради брачната половинка си Емили.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР