Джулия Робъртс сподели, че е била малка егоистична лигла“, когато

...
Джулия Робъртс сподели, че е била малка егоистична лигла“, когато
Коментари Харесай

Джулия Робъртс заяви, че е била `малка егоистична лигла`

Джулия Робъртс показа, че е била „ дребна егоистична лигла “, когато е била млада актриса, оповестява " Дейли мейл ". Звездата от „ Хубава жена “ ще бъде на корицата на списание  " Харпърс базар " и по време на изявлението за изданието изясни, че преди години е определяла своите потребности за най-важни, само че в този момент към този момент не е по този начин.

Актрисата споделя, че брачният партньор й Даниел Монд я е трансформирал извънредно доста. През последните години той и трите им деца са се трансформирали в главния приоритет на Робъртс.

„ Когато срещнах Дани, осъзнах, че той е сродната ми душа. Когато се замисля какво изпълва и дава смисъл на живота ми, какво ме кара да блестя, това е той “, споделя актрисата.

Робъртс се майтапи, че се опасява, когато работи с Дани.

„ Уютно ми е, когато е към мен на снимачната площадка, само че и ме е боязън, което е добра композиция. Страх, тъй като индивидът, който желая да впечатля най-вече, гледа тъкмо в мен “, споделя Робъртс.

Въпреки че е една от най-известните актриси в промишлеността, Робъртс признава, че тази година не е работила, защото се е фокусирала върху фамилията си. И въпреки всичко, обяснявайки, че избира да гледа напред към бъдещето, а не към предишното, Робъртс сподели, че към този момент не търси функции, а чака оферти, с цел да види какво могат да й предложат.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР