Джулия, дъщерята на Анита Мейзер, проговори за пръв път след

...
Джулия, дъщерята на Анита Мейзер, проговори за пръв път след
Коментари Харесай

Щерката на Анита Мейзер проговори за първи път

Джулия, дъщерята на Анита Мейзер, проговори за пръв път след случая през август предходната година, когато в жилището на майка й гибелта си откри мъжът й - Николай Димов. Красивата наследница на скандалната силиконка е уверена в невинността на майка ми и се закани да не мръдна от България, до момента в който не завърши този призрачен сън.

Инцидентът стана в нощта на 14 против 15 август предходната година. Според обвинителния акт Анита е стегнала 5 свински опашки от най-дебелите към крайниците на Николай и врата му по негово предпочитание. Той я предиздвикал да снимат силов опит с видеокамера.

В понеделник следобяд след 6-часов пледоарии варненските съдии усилиха в началото произнесената присъда на Анита. Тя получи 4.6 години за рушвет на ченге с 30 хиляди евро и 3.6 години затвор за непредумишлено ликвидиране. В мощ влиза по-високата присъда по едното обвиняване.

"Чухме се съвсем незабавно откакто майка ми разбра, че остава в Сливенския затвор. Казах й, че би трябвало да е мощна. Опитах се да я успокоя, че каквото и да се случи на делото във Варна, да бъде спокойна. Аз се грижа за нещата извън и да изчистя името й. Това е главната ми цел. Боря се с все сили за нейната независимост ", разяснява Джулия, представена от столичен всекидневник.

Един път месечно тя пътува до пандиза в Сливен. Двете приказват по телефон през ден, а Джулия е нагърбена с целия бизнес и счетоводство на фамилията. Видяла последно Ники Димов два месеца преди нещастния случай. Не одобрявала връзката му с майка й, само че не се месела.

"Уважавам избора на майка ми. Споделяла съм й, че за мен това беше несъответствуваща връзка. С толкоз години разлика във възрастта и плюс това болната отдаденост на Ники към културизма. Той беше луд културист. Но в никакъв случай не съм се бъркала сред тях двамата, нито съм правила интриги ", изяснява Джулия за връзките с пастрока си.

Дъщерята на Анита Мейзер е безапелационна, че няма да напусне България, до момента в който не извади майка си от пандиза. Не е получавала закани, въпреки че засяга скрит план против майка си от варненски политици. Не се и опасява да остане във Варна, където всички я познават.

"Пълни нелепости са това, че сме банкрутирали и че разпродаваме имуществото си. Отдавна всичко е на мое име, щях да знам, в случай че има такова нещо. Майка ми се разведе с сватбен контракт с предходния си мъж и той се погрижи доста добре да сме обезпечени и двете до края на живота си. Получаваме сериозна сума, с цел да живеем ", развенчава митовете Джулия.

Още тази седмица юристът на Анита Мейзер - Петър Чалъмов, ще апелира присъдата. Той е безапелационен, че обвиняването за подкупа би трябвало да падне на апелативната инстанция. Ако това не се случи, Мейзер ще посети и софийския арест за делото пред Върховния касационен съд. Дотогава тя ще бъде върната в Сливенския затвор, където е от 14 месеца.

В момента Джулия живее в апартамент до този на майка си, в който се разигра нещастието. Младата Мейзер разкрива също, че Американското посолство следи изкъсо процеса. "Да, посолството следи поданиците си на всички места прецизно. Ежеседмично има връзка с майка ми в пандиза, вървят на място да я виждат, да ревизират дали има обезпечени храна, заслон и условия ", разяснява Джулия.

Източник: ПИК
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР