Джулиана и Илия се знаят от години, тъй като били

...
Джулиана и Илия се знаят от години, тъй като били
Коментари Харесай

Войната Се Разраства! Новото Гадже На Джулиана Гани С Умопомрачителни Разкрития За Бившия Й

Джулиана и Илия се знаят от години, защото били рекламни лица на бутик за облекла. А в този момент си признават, че постоянно са имали топли усеща един към различен. И двамата били уверени, че един ден ще се съберат. Джулиана и Илиян се срещат онлайн по-късно и Джулка стартира да чете книгата на своя обичан и да съблюдава нещата, разказани там.

„ Когато Джулиана стартира да съблюдава книгата, аз не се стърпях и й споделих, че я одобрявам. Не съм желал нищо съответно от нея, просто й споделих възприятията си, тъй като по този начин го почувствах. Тя ми отговори, че е лоялна към брачна половинка си и няма желание нито да го оставя, нито да му изневерява. Тогава й споделих, че не желая да съм човек, който разрушава фамилии, само че не ми наподобява да е щастлива с този човек “, споделя новият обичан на Джулка.

Близки другари

С времето Гани и Илиян стават доста близки другари. „ Веднъж се изпусна и ми довери, че в действителност не е щастлива в брака си, усеща си засегната, непрекъснато е обиждана. Поведението му изобщо не отговаряло на естественото. Той й е споделил, че би трябвало да се лишава от някакви неща, с цел да има повече пари за тях “, добавя Илиян.

Инструкторът споделя и случката, която поставя дефинитивно завършек на брака сред Джулка и Станимир и ги събира дружно. „ Преди към месец тя ми се обади разплакана и ми сподели, че този я свалил от колата по средата улицата и й хвърлил куфарите. Започнал да я наскърбява и ругае. Веднага възпламених колата и отидох при нея, поговорихме и я посъветвах да се разкара от този човек. Не единствено е употребена, за мен това си е чисто малтретиране “, разкрива Найденов.

Според достоверни източници, Станимир е отпътувал при родителите си в чужбина и отказал да даде бракоразвод на Гани. Те настояват още, че той отмъкнал всички декори за празненство организацията, която Джулка отвори преди няколко месеца, както и преносимия компютър и колата й.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР