Джулиана Гани записа песен. Тя обаче не е за бъдещото

...
Джулиана Гани записа песен. Тя обаче не е за бъдещото
Коментари Харесай

Гани възпя хранителните добавки

Джулиана Гани записа ария. Тя обаче не е за бъдещото ѝ дете, а за питателните добавки. В нея тя и годеникът ѝ Илиян Найденов иронизират известен фитнес-инструктор и всички тези хора, които разчитат на разнообразни хапчета, с цел да отслабнат.

Преди няколко месеца влогър разкри, че Ричард Величков предлага медикамент, импорт от Мексико, който съдържа рискова за здравето съставна част. Оказа се, че продуктът се прави в България.

След абсурда към добавките, Джулиана и приятелят ѝ вземат решение да се възползват от него и да създадат ария с закачлив текст. Разбира се, с изключение на майтапа, двамата желаят да покажат на хората, че потреблението на сходни артикули може да бъде рисковано за здравето.

„ Аз пея крепко фалшименто, само че не знам заради каква причина, на записите ме хвана филмът. Повярвах си, че съм доста добър артист “, изяснява пред Bulgaria ON AIR Ангелов, който също е фитнес-инструктор. Той измисля текста за към 10 минути.

„ Мислим, че се получи много занимателно и доста му се кефят хората. Дори не сме очаквали толкоз гледания и споделяния “, сподели от своя страна Джулка, която е в очакване на първата си рожба, само че не стопира да работи. В клип тя играе жена, която има потребност да отслабне и прибягва до какво ли не, с цел да реализира мечтаната фигура.

„ Ние и двамата сме страшни хумористи. И даже когато би трябвало да сме най-сериозни, в миговете, в които обявихме, че чакаме дете, още веднъж пускахме смехории и веселба “, добавя Ангелов, който има хрумвания за още части, само че счита този път да са по-сериозни.

Видеото можете да гледате ТУК!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР