Джулиана Гани взриви публичното пространство с новината за развод с

...
Джулиана Гани взриви публичното пространство с новината за развод с
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Новият на силиконката Илиян Найденов: Джулиана Гани е използвана от бившия си, това си е чисто малтретиране

Джулиана Гани взриви общественото пространство с новината за бракоразвод с досегашната й обич Станимир. Скандалът доби още по-голям отзив с представянето на новия й другар – фитнес първенеца Илиян Найденов. Отдалече нещата наподобяват елементарни – сменила един мачо с различен. А решението на силиконката наподобява безгрижно, взето под въздействие на моментна страст. Не по този метод стоят в реалност нещата и зад раздялата на Джулиана и Станимир се крие мъчителна истина, която тя премълчава от медиите.

ЛЪЖА

И до момента в който Джулиана избира да мълчи и да не издава секрети от съжителството си със Станимир, той реши да приказва и дава изявленията, изкарвайки се жертва. В опитите си да стане известен наговори куп неистини, които вбесиха сегашната половинка на пловдивчанката. Фитнес инструкторът, който издаде книгата си „ Детокс 2.0 – килърът на мазнини”, е гневен на изявленията на Станимир, че били другари и го срещнал с Джулиана, а той зад тила му я откраднал.

„ Човекът, който твърди, че ме е срещнал със сегашната ми половинка, не ме е срещал в никакъв случай онлайн в живота си. Навсякъде написа, че е мой сътрудник, само че това не е по този начин. Доказано съм един от най-хубавите треньори в България, а той даже не работи като подобен. Пък аз не съм просто инструктор, аз съм притежател на фитнес център, което ни разграничава значително, разяснява пред „ ШОУ” Илиян Найденов.



Илиян и Джулиана се знаят от години, защото са били рекламни лица на бутик за облекла. Сега си признават, че постоянно са таяли топли усеща един към различен и подсъзнателно са били уверени, че един ден ще се съберат.
На живо се срещат по-късно и Джулиана стартира да чете книгата му за пречистване на тялото и да извършва прецизно нещата, разказани там.

„ Когато Джулиана стартира да съблюдава книгата, аз не се стърпях и й споделих, че я одобрявам. Не съм желал нищо съответно от нея, просто й споделих възприятията си, тъй като по този начин го почувствах. Тя ми отговори, че е лоялна към брачна половинка си и няма планове нито да го оставя, нито да му изневерява. Тогава й споделих, че не желая да съм човек, който разрушава фамилии, само че не ми наподобява да е щастлива с този човек. Тя замълча и не ми отговори дали е щастлива, само че на мен ми е задоволително да погледна в очите и да схвана истината. С времето се сближихме като другари и започнахме да си приказваме на всевъзможен тип тематики. Веднъж се изпусна и ми довери, че в действителност не е щастлива в брака си, усеща се засегната, непрекъснато е обиждана. Поведението му изобщо не дава отговор на естественото. Той й е казвал, че би трябвало да се лишава от някакви неща, с цел да има повече пари за тях, което аз разбирам – за него, изригна пред наш кореспондент сегашната половинка на Гани.

От него научаваме още, че Станимир е упорствал Джулиана да купи апартамент в София, „ което аз свързвам с това, че когато двама души имат брак, имуществото се записва и на двамата, а действително парите идват единствено от Джулиана”, добавя Илиян.

ШОК И УЖАС

Фитнес първенецът се шокирал от признанията на половинката си, не могъл да повярва, че една умна жена с такава визия би стояла до подобен мъж. „ Явно от боязън или пък беше привикнала с него и не искаше да се откъсне от тази връзка. Докато не настъпи моментът, в който сред нас се получиха нещата. Преди към месец тя ми се обади разплакана и ми сподели, че този я свалил от колата по средата на улицата и й хвърлил куфарите. Започнал е да я наскърбява и ругае. Веднага възпламених колата и отидох при нея, поговорихме и я посъветвах да се разкара от този човек. Не единствено е употребена, за мен това си е чисто малтретиране. Един същински мъжага освен не би обидил жена, само че по никакъв метод не би постъпил по подобен метод, изключително със брачната половинка си и в случай че живее в нейния апартамент, кара кола, която тя е купила и даже облеклата му е плащала. Моите думи към нея бяха: „ Ти държиш този човек на All inclusive. В момента го отглеждаш и той е на цялостен пансион”, прям е той.



След тази преживелица Джулиана се отдръпнала от Станимир, само че той почнал още повече да я тормози и звъни на всичките й другари. През това време до нея е Илиян и тя незабавно направила разликата сред някогашния си и него.

„ Видях за какъв човек става дума и че Джулиана не е преувеличила в нито един миг за него. Той е един доста неразбираем човек, който търси изгодата и облагите в останалите”, споделя още Найденов.

БЯГСТВО

От достоверни източници разбрахме, че Станимир е отпътувал в чужбина при родителите си. Заканил се е, че няма да подпише бракоразвод. В същото време Джулиана е доста обратно финансово след края на връзката им. Оказва се, че някогашният й е отмъкнал преносимия компютър й и колата, която тя купила, само че имала неблагоразумието да я запише на негово име. Обрал е и декорите за парти-агенцията, която основаха преди няколко месеца, още веднъж с пари на Гани.

„ Закани се, че няма да даде бракоразвод. Но един същински мъжага не стои там, където не е мечтан. Трябва да си тръгне с високо вдигната глава и да не разрешава да бъде унизен. Имаше случай, в който с нея сме си легнали в леглото, до момента в който на вратата той се изяснява и извинява”, споделя Илиян. А в това време Станимир бълва по медиите, че Джулиана го молела за амнистия. Той е този, който тероризира приятелите й измежду нощ, като ги умолявал да ходатайстват и тя още веднъж да си го прибере на хранилка.
В умозаключение той споделя: „ Джулката е едно изтормозено момиче, което е било грубо заблудено от този мъж, държана е на каишка. А е имала потребност просто да бъде обичана и да обича. Затова толкоз бързо се влюби в мен, тъй като най-сетне срещна верния човек”.



Появиха се спекулации, че Илиян е следващият, който ще се възползва от добротата на Джулиана. „ Предвид обстановката със Станимир е изцяло обикновено хората да си мислят, че и аз имам някакви користни цели към нея. Когато двама души са влюбени, постоянно се намира някой, който да каже нещо неприятно и да се опита да навреди на щастието им. Имам задоволително висока самокритика и не считам, че се нуждая от славата на който и да било. Имам сполучлив бизнес – фитнес център и уеб портал, създател съм на издадена книга, имам лична линия здравословни барчета за ястие, вносител съм на хранителни добавки и съм надалеч от мисълта, че бих получил каквото и да е от нейната популярност. От нея желая само грижи и любов, с цел да се усещам щастлив”, довери той пред кореспондент на „ ШОУ”.

Подготви: Красимир КРАСИМИРОВ, в. " ШОУ "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР