Джулиана Гани възпява развода си в песен. Тя записа първият

...
Джулиана Гани възпява развода си в песен. Тя записа първият
Коментари Харесай

Гани възпя развода си

Джулиана Гани възпява развода си в ария. Тя записа първият си сингъл, а съгласно близки до пловдивчанката раздялата й със брачна половинка Станимир неизбежно щяла да се отрази в осъществяването на парчето. Пеенето в действителност не е непознато за Гани. Тя е приключила музикално учебно заведение с профил „ Поп и джаз пеене “, след което е сменила посоката с „ Икономика на туризма “ в Пловдивския университет. „ Цял живот бях учила единствено музика и нищо не разбирах “, изповяда се по време на присъединяване си във „ Вип Брадър “ тя. Мис Силикон 2013 е добавила в актива си и магистратура - „ Европейски планове “.



„ Нямам упоритости да ставам певица, записах тази ария единствено за занимание и поради тръпката, а и желаех да развеселявам многочислените си почитатели, които всекидневно ме заливат с любовта си “, разкри пред BLife Джулиана Гани. Тя отнесе безбой похвали и за съвършената си секси визия, която показва в студиото

Междувременно стана ясно, че Джулиана е подготвена за втора женитба. Дни след раздялата с сегашния й брачен партньор – фитнес инструктора Станимир Ташев, тя към този момент е в сериозна връзка с негов сътрудник – Илиян Найденов. Към момента двамата са си подарили сантиментална екскурзия до испанския курорт Марбея. Малката Джулка, както назовават Гани след престоя й при Големия брат, е безапелационна, че в случай че получи предложение за брак - няма да се поколебае и ще се съгласи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР