Джулиана Гани си намери мъж по калъп Полицаят на Джулката, който

...
Джулиана Гани си намери мъж по калъп
Полицаят на Джулката, който
Коментари Харесай

Лика-прилика: Полицаят на Джулиана Гани по-зле и от нея


Джулиана Гани си откри мъж по шаблон

Полицаят на Джулката, който я забремени с второто й дете, не може един лаф вярно да обмени.

Великотърновецът бил с обикновена обща просвета и успявал едва-едва да върже едно смислено изречение. Истината лъсна в шоуто на Николаос Цитиридис,където той даде първото си изявление.

Зрителите останали потресени от ниската му речникова просвета и безусловно се измъчили, до момента в който Теодор Гецов съумял да върже отгоре-отгоре едно-две фрази.

Корифей на мисълта и изрече е поп фолк певицата Анелия. Нейните изявленията изпотяват феновете с това, че те се изтезават, до момента в който Анито върже едно смислено изречение и хората едвам схващат какво желае да каже.

Е, до нея компактно се подрежда и новия мъж на нафуканата силиконка.

„ Няма подозрение, двамата надали си приказват за някакви всемирни тематики или нищят дълбокомислени диалози. Сигурното е, че единственото, което ги вълнува е креватната гимнастика. А пък Джулката колкото повече, толкоз повече пластични интервенции да си прави. Какво ли ще вършат с това дете, по какъв начин ли ще го гледат, жалим го още неродено “, потресени са от ниската езикова просвета на мъжа на плеймейтката.

Джулиана Гани обаче не стопира да хвали служителя на реда, като твърди, че е заслужен за баща. И крепко го командори, даже го и побийва, разкриват очевидци на безкрайните им кавги.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР