Джулиана Гани ще работи в Нова“, узна HotArena. Силиконката има

...
Джулиана Гани ще работи в Нова“, узна HotArena. Силиконката има
Коментари Харесай

Джулиана Гани заработва в „Нова“! С любимия й заминават за Мексико, там ли ще вдигнат СВАТБА?!

Джулиана Гани ще работи в „ Нова “, разбра HotArena.

Силиконката има стоманен контракт с частната телевизия, подписан около присъединяване й в „ Биг Брадър “.

В него има уговорка, че до края на годината Гани би трябвало да взе участие в няколко излъчвания като „ Черешката на тортата “, както и да е гост-коментатор в други.

Това разкри самата Джулка пред „ България Днес “.

Гани към този момент взе участие в част от предаванията на частната малкия екран. Тя изгря на сцената на „ Семейни войни “. Очаква се да е коментатор в новото риалити на „ Нова “ – „ Игри на волята “.

От септември ще имам задължения в Нова телевизия – призна силиконката. – Ще бъда много заета. Още през зимата имах задължения в „ Нова “. Харесва ми “, добави още тя.

Джулка е безапелационна, че няма да се дами в Мексико. С годеника й Илиян отпътуват на сантиментална отмора в Канкун. Преди това двойката ще посети за няколко дни испанската столица Мадрид.

За пръв път слушам, че ще се бракосъчетавам в Мексико – сподели през смях Джулиана. – С Илиян не се обсъждали сходно нещо. Когато пристигна време за сватбата, ще кажем. Няма да я вършим тайно. В Мексико ще си почиваме, тъй като ни чака доста работа от есента. Илиян стартира да работи по нови артикули. Почивката ми е подарък за годишнината ни, нямаме желание да се женим там “, показа русокоската.

Гани е обиколила половината свят, само че се намират към момента и такива места, които не е посетила. Мексико е едно от тях, което мечтае да види още от дете.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР