Джулиана Гани ще работи в Нова.Силиконката има железен договор с

...
Джулиана Гани ще работи в Нова.Силиконката има железен договор с
Коментари Харесай

Джулиана Гани заработва в Нова

Джулиана Гани ще работи в Нова.

Силиконката има стоманен контракт с частната телевизия, подписан около присъединяване й в Биг Брадър.

В него има уговорка, че до края на годината Гани би трябвало да взе участие в няколко излъчвания като Черешката на тортата, както и да е гост-коментатор в други.

Това разкри самата Джулка пред България Днес.

Гани към този момент взе участие в част от предаванията на частната малкия екран. Тя изгря на сцената на Семейни войни. Очаква се да е коментатор в новото риалити на Нова – Игри на волята.

„ От септември ще имам задължения в Нова телевизия – призна силиконката. – Ще бъда много заета. Още през зимата имах задължения в Нова. Харесва ми “, добави още тя.

Джулка е безапелационна, че няма да се дами в Мексико. С годеника й Илиян отпътуват на сантиментална отмора в Канкун. Преди това двойката ще посети за няколко дни испанската столица Мадрид.

„ За пръв път слушам, че ще се бракосъчетавам в Мексико – сподели през смях Джулиана. – С Илиян не се обсъждали сходно нещо. Когато пристигна време за сватбата, ще кажем. Няма да я вършим тайно. В Мексико ще си почиваме, тъй като ни чака доста работа от есента. Илиян стартира да работи по нови артикули. Почивката ми е подарък за годишнината ни, нямаме желание да се женим там “, показа русокоската.

Гани е обиколила половината свят, само че се намират към момента и такива места, които не е посетила. Мексико е едно от тях, което мечтае да види още от дете.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР