Джулиана Гани отпадна от Маскираният певец“ и няма да ражда

...
Джулиана Гани отпадна от Маскираният певец“ и няма да ражда
Коментари Харесай

Джулиана Гани ражда в съда, привикаха я да каже била ли е платена жрица на Дани Обувката

Джулиана Гани отпадна от „ Маскираният артист “ и няма да ражда на сцената, само че нищо чудно да роди в съда. Това разясниха през вчерашния ден гости в Специализирания углавен съд, където се появи бременната в седмия месец силиконка.

Гани трябваше да даде показания  по делото против посочените за нейни сводници сутеньори. За главатар на групата за сводничество се признава известният предприемач – Дани Обувката, който се измъкна с година и половина условно и 10 бона санкция. Примера му последваха още четирима от групата, като единствено един остана на подсъдимата пейка.

Делото против него цикли месеци наред,

защото магистратите не можеха да открият посочените като пострадали от активността на групата дами. Сред листата с имената на десетки девойки е това и на Джулиана Гани. Съдия Чаушев в границите на няколко съвещания се чудеше по какъв начин да я открие. Множество задължения все и мпреч1еха да се яви в съда. Като Джулиана въпреки всичко се появи в съда, стана ясно, че подсъдимият е претърпял интервенция и процесът за следващ път бе отсрочен.

Силиконката бе съпроводена от юрист Мариян Марков, който бе уволнен като арбитър преди 2 години поради постепенно правосъдие, написа „ България Днес “. Според обвиняването Обувката е набирал девойки, които да проституират, а цената им варирала от 400 до 600 лв. за час. В други градове мизата скачала на 1000 евро. Момичетата са поръчвани с кодови имена, а парите представяни като точки.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР