Джулиана Гани не може да бъде правдоподобна „ходеща“ реклама на

...
Джулиана Гани не може да бъде правдоподобна „ходеща“ реклама на
Коментари Харесай

Розмари към Джулиана Гани: Предай ми някой урок по фотошоп

Джулиана Гани не може да бъде правдоподобна „ ходеща “ реклама на годеника си Илиян, който е фитнес инструктор по специалност и написа книги за здравословно намаляване и стегната осанка, защото нейната фигура е надалеч от това.

Феновете на инстаграм страничката TheRealSfw изобличиха истината за Гани и тя е, че гладкото и завършено дупе на Мис Силикон не съществува, а е плод само на нейното въображение.

Джулка бе щракната по бански в тил от папараци на плажа. Фотото бе съпоставено с друго такова, което обаче е обработила и тя персонално е качила в нета. Разликата е голяма.

Да, Гани в действителност доста е отслабнала, което несъмнено се дължи с помощта на познанията на половинката й Илиян, който зорко брои погълнатите от нея калории всеки ден. Но явно русокоската не прави никакви физически тренировки, с цел да стегне дупето и краката си. Също нещо, от което сякаш гаджето й схваща.

Резултатът от мързела на Джулка е отпуснато и целулитено дупе, наподобяващо на мекица.

Колежката й Розмари Тишер, която изгря в последния сезон на „ ВИП Брадър “, захапа Гани под фотографията, като драсна следните иронични редове: „ Аз пък бих се радвала Джулиана да направи един туториъл по какъв начин да си фотошопирам толкоз добре задните елементи, че целулита е окупирал тялото ми от 1997 насам и малко желая да подмамвам мъжката аудитория… че единствено селфита и пейзажи не продават “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР