Джулиана Гани не кърми бебето заради лекарска забрана. Това разкри

...
Джулиана Гани не кърми бебето заради лекарска забрана. Това разкри
Коментари Харесай

Забраниха на Джулиана Гани да кърми

Джулиана Гани не кърми бебето поради лекарска възбрана. Това разкри самата плейбойка. "Колкото и да имах предпочитание, няма по какъв начин. Посъветвах се с хирурзи и те бяха безапелационни, че не е желателно. Тези 2 кг гърди, които нося, ще имат потребност от още една намеса след кърменето, а това ще ми пристигна допълнително. Все отново към този момент са ми правени 3 интервенции на тях ", изясни обстановката Гани пред "Уикенд ".

Засега тя не възнамерява бъдещи интервенции. "Мисля, че външният ми тип е съвършен, пък и мога още веднъж да съблюдавам режима си отпреди бременността. Илиян ще ме вкара във върхова форма до два месеца - най-малко по този начин ми е заречен. Възнамерявам да бъда секси майка ", показа още силиконката. Тя е напълняла единствено 7 кг по време на бременността си, като съвсем ги е преполовила в свалянето.

View this post on Instagram
A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on Jan 8, 2020 at 7:21am PST

Джулиана Гани стана майка на наследник в края на предходната година. "Чувствам се неповторимо, само че не мога да опиша каквото и да било, тъй като всичко ми се случва като на филм към момента. Аз бях доста обезпокоена преди раждането. Страх ме беше да родя по какъвто и да е метод. Илиян беше супер квалифициран, даже знаеше по какъв начин ще премине всичко малко по малко и беше уговорил да участва. Всъщност той се плашеше само от това дали раждането ще мине по проект, а аз имах боязън от незнайното.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР