Джулиана Гани напълно забрави, че иска да се развежда. Бившата

...
Джулиана Гани напълно забрави, че иска да се развежда. Бившата
Коментари Харесай

Джулиана Гани забрави развода

Джулиана Гани изцяло не помни, че желае да се развежда. Бившата брадърка за следващ път отсрочи делото, което трябваше да я освободи от брачните окови с към момента законния й мъж Станимир, с който от месеци е разграничена. Миналия път повода бе пластична интервенция на носа, а в този момент – почивка на остров Бали.

От няколко дни Малката Джулка и настоящият мъж до нея – Илиян Найденов, се радват на слънце, море и обич на мечтания от всички родни кифли остров Бали. Оттам заливат своите близо 200 000 почитателите в обществените мрежи с екзотични фотоси на диви животни, красива природа и на самите себе си в нищожно облекло.

Оказва се обаче, че това пътешестване съответствува с следващата дата, избрана за бракоразводното дело на силиконовата сексбомба – 15 април. Както е известно, тя към този момент месеци наред твърди, че желае да разтрогне брака си с фитнес инструктора Станимир, с който се раздели по-малко от година след сватбата, защото се показал като „ ленив и използвач”.

Първоначално русокоската твърдеше, че сякаш той се криел в Англия и не й давал бракоразвод. Самата тя обаче очевидно също не бърза да става още веднъж мома, тъй като към този момент втори следващ път не се явява в съда на избраната за делото дата, написа Уикенд.

Предишния път, когато пропусна бракоразводното си дело, Джулиана изясни, че й било по-важно да си отреже носа, защото се била записала за интервенцията месеци преди да стане ясно тъкмо по кое време ще се гледа разводът й. Тогава обаче беше безапелационна, че на 15 април ще е на линия в съда.

Но навръх 15 април стартира да пуска в обществените мрежи фотография на хипопотами, лъвове и маймуни, които е правила на екзотичния Бали. Не е ясно по кое време ще е бъде следващата дата за бракоразводното дело, само че до Уикенд доближи информация, че през май Джулиана и Илиян считат да вървят на отмора в Гърция, а по-късно стартира лятото и най-вероятно към този момент напълно няма да могат да намерят силиконката, с цел да я разведат.

„ Тя май изобщо не държи на развода”, смеят се зад тила на Гани нейни познати.

Самата Джулиана е признавала, че от много време към този момент разводът не е никакъв фактор в живота й. Тя твърди, че е привикнала да живее с Илиян „ в грях” и, въпреки да прави проекти един ден да се вземе с него публично пред закона, напълно не бърза да го прави. „ Когато – тогава”, е философията на сексапилната моделка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР