Джулиана Гани на Разпети петък буквално стряскаше с външния си

...
Джулиана Гани на Разпети петък буквално стряскаше с външния си
Коментари Харесай

Джулиана Гани пазарува с намазана с боя коса! Силиконката цъфна в потресаващ вид в супермаркет на Разпети петък

Джулиана Гани на Разпети петък безусловно стряскаше с външния си тип, разбра HotArena.

Същия ден Мис Силикон посети супермаркета към столичния мол „ Скай Сити ” с одеве намазана с багра коса и найлонова мантия върху облеклата си. Кичурите й бяха слепнали към скалпа, а челото и слепоочията й бяха зацапани в мрачен цвят, видяха през обективите си папараците ни. 

Явно е клиентка на фризьорския салон в мола и е пристигнала да си напазарува, до момента в който боята й попива в корените. Едва ли от къщи се е домъкнала по този начин ”, разясниха странния имидж на риалити звездата във „ Фантастико ”-то. Общо взето, всички, с които се разминаваше Джулиана в магазина, бяха потресени от нея. Приятелят на Гани – Илиян, се смущаваше, че целият супермаркет одумва половинката му и беше забил взор в земята, писа „ Уикенд “.

Участничката във „ ВИП Брадър ” и „ Биг Брадър: Мост Уонтед ” изпълни количката си с млека, натурални сокове и салати. Преди да се насочат към касата, тя и гаджето й си взеха и лубрикант за незабравими секс прекарвания, видя папарак на изданието. 

Стъписани от типа на едрогърдата хубавица бяха и касиерките в магазина. Те направиха огромни старания, с цел да не се захилят – ами в случай че известната клиентка вземе, че се обиди. За техен шанс, Джулиана се оказа необятно скроена жена и персонално им позволи да се ухилен. „ Засмейте се де, по кое време различен път ще ме видите по този метод! Идвам боядисана, с цел да ви повдигна настроението ”, съобщи тя. 

След което изясни, че въобще не й пука, че наподобява неугледно. Способна била да отиде с намазана с багра глава и до Народното събрание и Президентството.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР