Джулиана Гани има най-впечатляващите напомпани гърди у нас. Това стана

...
Джулиана Гани има най-впечатляващите напомпани гърди у нас. Това стана
Коментари Харесай

Джулиана Гани с едни гърди пред Лили Иванова

Джулиана Гани има най-впечатляващите напомпани гърди у нас. Това стана ясно преди броени дни, когато конкурсът Мис Силикон отпразнува своя 10-годишен празник. Над 50 000 кубика изкуствени цици се стекоха в столичен клуб за вярата да си тръгнат с премия.
Джулиана Гани съумя да пребори конкуренцията и прибави към сбирката си още една корона за хубост. " Поредната ми купа, следващият огромен триумф за мен, само че нищо нямаше да е същото, в случай че всички и фамилията ми не бяхте до мен. Преживях доста, изпадах в прочувствени дупки, само че отново съм себе си, тъй като ги има моите обичани хора! Хиляди благодарности и на организаторката Марияна Маринова, която ми даде този късмет да стигна дотук ", съобщи щастливата Гани след края на борбата за " Мис Силикон на десетилетието ". 

В Топ 5 се подредиха още Гергана Райчевска, Катрин Вачева, Габриела Попова и Йоана Христова. Извън първите редици остана Мис Силикон 2011 година Лили Иванова, чието име се припокрива с това на най-голямата българска звезда от естрадната музика.
Съвпадение на имената даде мотив на водещата Ива Атанасова, както и на зяпачите на състезанието, да се пошегуват с примата. Това обаче не оказа помощ на скандалната силиконка Иванова да пребори конкуренцията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР