Джулиана Гани има доста труден характер, коментират запознати отблизо с

...
Джулиана Гани има доста труден характер, коментират запознати отблизо с
Коментари Харесай

Бременната Джулиана Гани бие новия си мъж

Джулиана Гани има много сложен темперамент, разясняват осведомени от близко с личността ѝ. Въпреки че показва благополучие с новия си мъж – служителя на реда Теодор Гецов, бременната силиконката тормозела и него с постоянни кавги, освен това много шумни и зрелищни. Преди няколко седмици двамата даже стигнали до пердах в хотелски комплекс.

„ Тези двамата се биха, замеряха се с чаши, бяха пробили дупка даже във вратата на стаята. И внезапно – бебе! Нямам думи! “, споделя с отвращение наблюдаващ на трагичния скандал. И други гости в хотела свидетелстват за екшъна, който бил озвучен с викове от нейна страна. Чували се обиди като „ злощастник “, „ негодник “, „ лайно мръсно “ и прочие

Преди броени дни Гани разгласи, че е бременна за повторно и чака дете при започване на идната година. Тя има непълнолетен наследник на име Давид от някогашния си Илиян Найденов, само че в този момент се готви да посрещне още един правоприемник от настоящия си ухажор Теодор, написа Уикенд.

„ Бременността ми протича доста леко, не съм серпантина да пътувам, тъй като се усещам чудесно. До този миг съм качила 1 кг и 800 грама и внезапно започнах да хапвам доста пъпеш. Още мислим разновидности за имена, описа русокоската.

За следващ път тя се интересува главно от виизята си и от това какъв брой кила е натрупала, а не толкоз от здравето на бебето.

По време на първата си бременност Джулиана спазваше режим на хранене и най-голямото ѝ терзание бе, че може да надебелее и да се окръгли като бъчва. За нейно благополучие това не се случи и скоро след раждането тя върна положителната си форма.

„ Пожелавам на всички майки да наподобяват като мен “, удовлетворена е русокоската с доста естетични корекции.

Гани стартира връзка с служителя на реда Теодор незабавно след развода с Найденов. Тя скоростно реши че желае дете и от новия си мъж, което е учудващо, тъй като непринудено остави родителските права над сина си Давид на някогашния. Силиконката вижда 2-годишното момченце единствено през уикендите, а през останалото време за него се грижи татко му в Монтана.

Тя е споделяла, че е стигнала до това решение, с цел да избегне още правосъдни разправии и да си обезпечи успокоение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР