Джулиана Гани и нейната половинка Илиян Найденов събраха част от

...
Джулиана Гани и нейната половинка Илиян Найденов събраха част от
Коментари Харесай

Джулиана Гани и Илиян обявиха блага вест

Джулиана Гани и нейната половинка Илиян Найденов събраха част от съквартирантите на силиконката от последния „ ВИП Брадър “ на щуро празненство. Сбирката си имала цел. Влюбените гълъбчета съобщили на приятелите си нещо, което досега пазили в дълбока загадка.

Сред отзовалите на поканата били устата журналистка Албена Вулева, гримьорът Цецо Андреев, някогашната футболна звезда Стойко Сакалиев, рапърът Лош Министерски съвет, оперната певица Весела Нейнски, както и съквартирантът на Джулиана от предишния сезон Антон Стефанов.

Под покрива на най-коментираната къща Джулиана не спираше да приказва за книгата на приятеля си. „ Детокс 2.0 “ доби огромна известност и всички нейни съквартиранти желали да си я закупят. Гани и Найденов решили да ги съберат на ваучър в столично заведение и на всеки един от тях да подарят по едно копие, което да им помогне да водят по-здравословен и пълностоен живот.

На седянката те разгласи и още една загадка, а точно, че в найскоро време пускат своя линия чай и масла. „ Чайовете ще бъдат за възстановяване на имунната система и за филтриране на организма. Разработвани са над три месеца, правени са проби и проби върху избран брой хора. Рецептата е подбрана от нас. Измислена е въз основата на моя опит и познания, както и на визията на Джулка. Освен това пускаме и линия масла, които ще бъдат безусловно натурални, без консерванти. Ще имаме фъстъчено, лешниково и бадемово масло “, призна пред наш кореспондент Илиян Найденов.

Поводи за тостове не липсвали, а най-после радостната компания принудила екипът на заведението да им пусне чалга, въпреки мястото да е със напълно друга музикална устременост. Цецо Андреев бил най-доволен от промяната на жанра и за следващ път посочил какъв брой добре върти дупето под кръшните ритми.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР