Джулиана Гани и мъжът й Илиян Найденов крият пола на

...
Джулиана Гани и мъжът й Илиян Найденов крият пола на
Коментари Харесай

Джулиана Гани разочарована от нероденото си бебе

Джулиана Гани и мъжът й Илиян Найденов крият пола на бебето си, само че близки до фамилията им издават, че една от най-коментираните у нас двойки чака момче. Фитнес инструкторът бил на седмото небе от благополучие, че ще има наследник, само че същото не можело да се каже за половинката му. Блондинката с доста естетични корекции се разстроила, тъй като от много време си мечтаела за дъшеря.

Риалити звездата към този момент привикнала с мисълта, че ще роди момче, само че в началото мъчно приела новината. Няколко пъти посетила гинеколога си и упорствала за обширен обзор с ехограф, но докторът бил безапелационен, че неточност няма и бебето е от мъжки пол. До този миг Джулка си представяла, че ще приготви детска стая в розово, ще връзва панделки и ще купува дизайнерски рокли за щерка, само че истината се оказала друга. В последна сметка Гани се примирила с обстоятелствата и била сигурна, че ще обича новороденото, без значение от пола, само че не се отказала от концепцията някой ден да се снабди и с момиче.

За сметка на това, бъдещият баща Илиян Найденов не можел да си откри място от наслада. Той признал през познати, че постоянно е желал наследник и не щеш ли фантазията му е напът да се трансформира в действителност. С Джулиана избрали нетрадиционно име за бебето, само че предпочитали да го оповестят след разждането.

Силиконката към този момент е в напреднала бременност и с мъжа й интензивно се приготвят за огромния миг. От няколко седмици в пловдивския им апартамент кипи ремонтна активност, а част от процеса споделят с почитателите си в обществената мрежа. Повечето им почитатели са на мнение, че обзавеждането е много кичозно и претруфено, само че пък чудесно пасва на стила на Гани.

Прави усещане, че суетната русокоска е качила не повече от 4 кг, а коремът й съвсем не проличава. Те не крие, че въпреки и бременна, продължава да съблюдава хранителен режим и да спортува. Някои побързаха да я упрекнат, че това не е здравословно за жена в нейното състояние, само че Джулиана не ще й да чуе. Тя толкоз се опасява, че ще напълнее и ще замязя на бъчва, че прави всичко допустимо до последно да резервира положителната си форма. Признава, че яде главно овесени ядки, супи и плодове, а за сладкишите изцяло е не запомнила – освен тъй като не са потребни за организма, а тъй като не изпитва нужда да ги употребява.

„ Бебето се развива обикновено, не мисля, че му пакостя по някакъв метод. Имам си стомах, само че не изпъква, а и знам по какъв начин да се обличам, тъй че да не подчертавам върху него. За трениворките се поверявам напълно на Илиян – той е професионален фитнес инструктор и знае кои извършения са подобаващи за мен”, разяснява риалити звездата. Тя декларирала на мъжа си, че желае до 3 месеца след раждането да си върне идеалните ограничения, а той й заречен, че ще я стимулира да е в по-добра форма от всеки път. Джулиана Гани се хвали, че не е страдала от типичните за бременните неразположения – нито я измъчвали гадене и главоболие, нито пък се чувствала отпаднала. Даже имала повече сила отпреди и с Илиян постоянно си организирали разходки в планината, които я ободрявали. „ Не желая да се залежавам и да мързелувам, избирам да съм активна”, споделя русокоската.

Тя с усмивка се връща към мига, когато разбрала, че ще става майка. Джулиана не подозирала, че е заченала, само че посетила доктор, тъй като се съмнявала, че има различен проблем – киста на яйчника. Докторът обаче отсякъл, че в здравословен проект всичко е обикновено и я зарадвал с новината, че е бременна. Найденов придружавал обичаната си по време на прегледа и бил още по-шокиран от нея, само че бързо се съвзел и почнал да чертае проекти за общото им бъдеще като семейство, написа Уикенд.

Блондинката не бързала да прави щастливата новина обществено притежание. Тя се страхувала, че неприятни очи могат да навредят на нея и на развиващия се живот в утробата й, по тази причина споделила единствено с най-близките си. Поради тази причина заяви новината чак когато бременността й напредна. Очертава се бебето да проплаче за първи път през януари и Гани с неспокойствие чака появяването му.
„ Дълго време не споделихме с никого, че ще ставаме родители, с цел да запазим щастието от смисъла на живота за себе си, само че към този момент няма по какъв начин да прикриваме насладата си!”, разясниха бъдещите родители.

Джулиана и Илиян се сгодиха при започване на годината във Виена. Тогава тя получи пръстен с елмаз от приятеля си и показа, че това е най - щастливият ден в живота й. Докато обядвали в прочут ресторант с красива панорама към града, фитнес инструкторът паднал на колене и извадил кутийката с диаманта. Предварително помолил един от сервитьорите да снима предлагането, с цел да може след това да пусне видеото в обществената мрежа. Засега обаче обилна женитба не влизала в проектите на младото семейство. Гани предпочитала първо да роди и тогава да мисли за бяла рокля и огромно празненство.

Това ще бъде втори брак за риалити звездата, която наскоро се разведе с някогашния си брачен партньор Станимир Ташев. Делото се проточи, тъй като той се скри в чужбина и отхвърляше да се появява в съда. Противоречията с него към този момент са изцяло изгладени.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР