Джулиана Гани и Илиян превръщат Николаос Цитиридис в Робокоп. Двойката

...
Джулиана Гани и Илиян превръщат Николаос Цитиридис в Робокоп. Двойката
Коментари Харесай

Джулката и Цитиридис споделят много интересно общо хоби!

 Джулиана Гани и Илиян трансформират Николаос Цитиридис в Робокоп. Двойката подлага обичания си тв водещ на гигантски режим и тренировки, с цел да замяза на истински Рамбо.

Цитиридис желае тяло на гръцки господ, а към този момент е минал и на сериозен режим. С тежката задача се е заел персонално Илиян, който е мастер в културизма. Новият Слави Трифонов от дълго време имал предпочитание да покаже супер форма и да извае мускули, само че до момента все не успявал. Любимият ни водещ обаче се обърнал към мъжа на Гани и резултатът е на разположение, написа " България през днешния ден ".

Младите родители се кефят доста на Цитиридис. Затова и вземат решение да му оказват помощ с извайването на тялото. Водещият се обръща с молба към тях, откакто резултатите от предходните му тренировки не дали нужните резултати.

Илияна обаче приел предизвикването и дава обещание, че напълно скоро Николаос ще бъде в топ форма. Цитиридис прецизно извършва наставления режим. Той не яде дюнери и пици, тренира по специфична стратегия, а резултатите ще са забележими напълно скоро.

Единственият проблем пред новия състезател е вирусът, който сега се шири. Заради болестта експерти предлагат да не се употребяват фитнес зали.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР