Джулиана Гани и Енджи Касабие се обявиха в подкрепа на

...
Джулиана Гани и Енджи Касабие се обявиха в подкрепа на
Коментари Харесай

Джулиана и Енджи в подкрепа на Дани Златков

Джулиана Гани и Енджи Касабие се оповестиха в поддръжка на Даниел Златков преди дебюта му в смесените бойни изкуства (ММА). Бившият футболист на Славия и Ботев (Пловдив) в събота се изправя в зала "Арена Армеец " против телевизионния водещ Атанас Михайлов. Мачът е част от огромното бойно шоу "Spartacus Fighting Championship 6 ".

Златков обществено получи поддръжката на някогашните си съквартирантки във "ВИП Брадър ", като едрогърдата Джулиана Гани даже участва на конференцията, която уредниците на церемония вечерта дадоха в известно столично заведение. След нея Мис Силикон и нейна другарка позираха с бойците и най-много със Златков, който надъхаха и му пожелаха да победи в събота, написа blitz.bg



"Aз ще съм в залата и ще поддържа Даниел Златков - най-хубавият ми другар и обичан съквартирант. Всички за Даниел Златков! ", прикани пък Енджи Касабие:



Организаторът на бойното шоу Георги Анадолов пожела на Златков да се наложи в ММА . "Пожелавам му някой ден да стигне равнището на най-хубавите ни бойци, само че това няма да стане за три седмици или за няколко години. Не е реалистично да гледаме на Дани като приключен, само че аз не желая да принижавам опциите на никого ", сподели Анадолов.

"Радвам се, че дадох опцията на Даниел Златков и Атанас Михайлов да вземат участие, тъй като те ще покажат, че за малко време може да се направи добър дуел. Връщам се на шоу детайла - когато имаме известен човек, който е потвърдено име в спорта, той желае да покаже воля и решителност да се развива с бойния спорт и ние би трябвало да го поддържаме. Големият интерес към Златков ще рефлектира на момчетата, които дълго време са били по залите - това е цялата концепция и съм благополучен, че създадохме подобен възторг ", добави Андонов.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР