Джулиана Гани хвърли светската бомба на годината само преди ден.

...
Джулиана Гани хвърли светската бомба на годината само преди ден.
Коментари Харесай

Джулиана Гани показа новия си

Джулиана Гани хвърли светската бомба на годината единствено преди ден. Тя се развежда със брачна половинка си Станимир Ташев, с който имат брак от по-малко от година.

Днес обаче Малката Джулка шокира като сподели новия си другар, видя БЛИЦ. Досега тя единствено загатваше кой е мачото, откраднал сърцето ѝ. Гани бе разгласила няколко фотоси, на които се показваше единствено по какъв начин държи мъжка ръка.

Сега любимката от последния сезон на ВИП Брадър и носителка на купата Мис Силикон сподели и кой е притежателят на крайника. Оказва се, че новата обич на Гани се споделя Илиян Найденов. Той е фитнес инструктор, който неотдавна е издал и книга.

В серия изявления силиконката загря почитателите си, като първо показа фотография, на въпросния Илиян, където е с още няколко дами, по-късно тя разгласява късметче с "нов другар ", а най-после и показа фотос, където е с новата си възлюбена.

"За всички злобни мнения по наш адрес! Ликувайте ", написа Гани и разгласява фотография с обичания си. На стената на Малката Джулка се появи и чат с нейна фенка, която изяснява на силиконката за какво я харесва и ѝ пожелава благополучие.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР