Джулиана Гани е свидетел по делото на Дани Обувката за

...
Джулиана Гани е свидетел по делото на Дани Обувката за
Коментари Харесай

Защо Гани получи амнезия и се скри по дело за проституция?

Джулиана Гани е очевидец по делото на Дани Обувката за трафик на дами, само че изкусителката не се явява на него за повторно. Нещо повече – съдията по проблема я търси къде ли не, до момента в който русокоската нехае и си пуска сладникави любовни снимчици в мрежата, или пък фрагменти, на които би трябвало единствено мъжът и клиентите й да са очевидци.

Важният въпрос тук е за какво Джулката се крие от правораздаването и за какво не предприеме някакви стъпки, с които да почисти изцапания си имидж, пита ХотАрена.

В началото на февруари вестник България Днес разкри, че Гани е била от девойките на Дани, най-известната измежду тях, която прибирала 1000 лв. от креватен сеанс. Тогава стана ясно, че съучастникът на Обувката – Страхил Гановски, набирал девойки за бизнеса им и около състезанията за хубост. Такъв е бил и казусът с Джулиана, която завоюва един подобен.

Оттогава насам, макар че абсурдът стана обществено притежание, и даже има доказателства, Мис Силикон не се е осмелявала да разяснява нищо по тематиката. Дори не си направи труда да отхвърли информацията най-малко посредством профилите си в обществените мрежи. За сметка на това не стопира да ни прави очевидци на лигавите си селфита и фотоси.

А считаме, че не й прави добра услуга тиражирането на името й като компаньонка… А че е такава не го твърдим ние, а прокуратурата.

Вчера стана ясно, че моделката за повторно е отсвирила процеса против посочените за нейни сводници. Тя трябваше да се яви като очевидец, жертва на трафик на хора. В обвинителния акт е посочено, че тя и още няколко девойки са работили като проститутки за Даниел Буруджиев – Обувката и хората му.

На първото съвещание преди месец Джулиана се е оправдала за отсъствието си с изказванието, че има задължения в Нова телевизия. От медиите изпращат публично писмо, в което отхвърлят това. По персонална карта Гани се води, че живее при майка си. Потърсена на въпросния адрес, родителката й декларира, че няма визия къде се намира неследничката й, защото са във влошени връзки.

За да проследят къде тъкмо се намира, ще се наложи да се поразровят в информации с телефонните й диалози. Ако не съумеят да я издебнат на някоя нейна изява, като нищо може да бъде оповестена за търсене.

Това, че се крие от правораздаването, навежда до мисъл, че може би има от какво да се тормози и има нещо гнило, което премълчава и не желае да излезе на яве.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР