Джулиана Гани е сред най-обсъжданите известни личности. В стремежа да

...
Джулиана Гани е сред най-обсъжданите известни личности. В стремежа да
Коментари Харесай

Джулиана Гани със стратегия за бърза фит форма

Джулиана Гани е измежду най-обсъжданите известни персони. В устрема да резервира идеалната си фигура, моделката качи доста малко килограми по време на бременността си и към този момент съвсем е възвърнала идеалната си фигура. Вижте в канала във vbox7:

Гани и фитнес инструкторът Илиян Найденов са родители към този момент от съвсем две седмици и занапред ще се сблъскват с нови страсти и прекарвания. Освен че са млади родители, двамата са и влогъри, тъй че във видео към този момент описаха за първите мигове от срещата им с дребния им наследник.
               

A post shared by (@djuliana_gani) on Jan 10, 2020 at 1:17am PST

Официално Илиян и Джулката към момента не са споделили какво име са избрали за наследника си, само че споделиха, че е име на светец. Всъщност отговорът на въпроса по какъв начин се споделя дребният, пристигна от модела Александра Петканова, на която Джулката кумува. Тя издаде в story, че детето се споделя Давид, само че след това бързо изтри доказателството.

Детенцето другояче се родило с тегло от близо 4 кг., а във видеото Джулиана признава, че не желае да го демонстрира, тъй като я е боязън да не го урочасат. Именно поради размерите си, дребният Давид се сдобил с прозвището Дундьо и Бузанчо измежду медиците в болничното заведение.
               

A post shared by (@naydenov.fitness) on Jan 3, 2020 at 11:18pm PST

В обособени изявления в Instagram пък се вижда, че Джулиана към този момент е влезнала в залата и е решена бързо да върне формата си отпреди раждането. Вероятно скоро ще разберем и какъв брой са качените килограми за цялата ѝ бременност.-->
               

A post shared by (@djuliana_gani) on Jan 11, 2020 at 4:03am PST

Именно качването на килограми и развалянето на фигурата са били измежду терзанията ѝ преди да забременее, защото подобен процес би означавал завършек на кариерата ѝ на модел. Това обаче явно няма да се случи, като в story преди време даже показа, че няма да кърми, защото би било пагубно за бюста ѝ.
               

A post shared by (@djuliana_gani) on Dec 28, 2019 at 6:15am PST

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР