Джулиана Гани е наляла в пластични операции и разкрасителни процедули

...
Джулиана Гани е наляла в пластични операции и разкрасителни процедули
Коментари Харесай

Джулиана Гани вкарала 150 бона в пластични операции - slava.bg

Джулиана Гани е наляла в пластични интервенции и разкрасителни процедули сума, задоволителна с цел да купи цялостен апартамент в София, научи HotArena. Докато се докара до настоящия си тип, тя е похарчила близо 150 хиляди лв.. Благодарение на тези пари моделката сега няма нищо общо с външността, която природата ѝ е дала.

Сравненията сред старите и новите фотоси на Джулиана са меко казано шокиращи. Силиконовата пловдивчанка сега не наподобява на себе си и единствено доста деликатно вглеждане във фотосите ѝ от „ преди “ могат да наведат на мисълта, че момичето е същото, което през днешния ден гледаме във всевъзможни риалитита и развлекателни излъчвания.

„ Предишната “ Джулиана с по-дълъг и по-широк нос, по-слабо изпъкнали скули, по-обла брадичка, много по-закръглена е и, несъмнено, с надалеч по-скромна гръдна обиколка.

Проверка на „ Уикенд “ сподели, че фантазията на всички почитатели на изкуствените хубавици е лягала най-малко три пъти под ножа единствено с цел да си поправя носа. Последното му разкрасяване беше преди към година – малко преди моделката да забременее. Само формата на дихателния орган е коствала на неговата притежателка над 20 000 лв.. Отделно от това са корекциите на нейните скули, които се вършат регулярно, с цел да се поддържа или трансформира формата им. Според осведомени, Гани контролира скулите си с хиалуронова киселина, което досега ѝ е коствало към 15 бона. Наскоро тя се похвали с поредна смяна по лицето си, без да издаде тъкмо каква е тя. Но ясно се забелязваше, че е в брадичката – още близо 2000 лв. в рубрика „ Красота “ на плеймейтката. Отделно са корекциите на устните, които за Джулиана към този момент са се трансформирали в табиет съвсем като миенето на зъбите. Поставянето на изкуствени мигли пък изобщо не се брояло – то било рутина, както и поддържането на нейния маникюр.

Значителни са и разноските по тялото на високата моделка.

Както е известно, тя най-малко 3 пъти е коригирала гърдите си, до момента в който стигне настоящия им размер, подут от цели 2000 кубика силикон. Обемът е рекорден за България – нито една фолк певица или плеймейтка не може да се похвали с сходни количества изкуствено вещество в пазвата си. Говори се, че до момента в който го доближи, Гени е вложила най-малко 40 000 лв., като не счита да стопира дотук. Тя възнамерявала нови интервенции, защото силиконовият бюст изисква непрекъсната поддръжка. Някои считат, че и дупето на Джули не е останало непокъснато от скалпела. В него русокоската, която апропо по природа е брюнетка, била наляла към 15 хиляди лв..

След всички тези капиталовложения не е чудно, че даже в този момент, откакто стана майка на момченце, което към този момент е на 3 месеца, силиконовото прелъщение не стопира да се разголва пред камери и на обществени места. Нормално е човек, който е платил сходна сума за външния си тип, да желае всички да видят резултата от капиталовложенията му.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР