Джулиана Гани е като обезумяла в последните няколко дни, но

...
Джулиана Гани е като обезумяла в последните няколко дни, но
Коментари Харесай

Новият мъж на Джулиана Гани е барета

Джулиана Гани е като обезумяла в последните няколко дни, само че повода не е неналичието на сина ѝ Давид, за който толкоз тъжеше и явно с днешна дата, бащата Илиян с право е задържал при себе си.

Малката Джулка е в Шри Ланка, само че мъжка компания въобще не ѝ липсва, тъй като е взела със себе си своята жива секс играчка. Преди дни тя сподели на почитателите си в Инстаграм по какъв начин се целува с чужд мъж в дискотека. С този си ход остави феновете без думи, а с днешната ѝ фотография, напряко могат да останат с пръст в уста.

Татуираният мачо публично се появи в Инстаграм профила на Гани, като даде да се разбере, че той е този, който мачка сочните ѝ форми. Под фотографията обаче заваляха куп отрицателни мнения с съответни рецензии. " Зов за внимание... тъжна панорама ", " А до през вчерашния ден ревеше,че ти изневерявали и ти взимали детето ", " Дано детето ти не ти гледа инстаграма…. ", " Засрами се! Имаш дете! ", " Пластмасата по какъв начин е на пипане " са една дребна част от упреците към риалити фурията. Много от тях обаче са изтрити собственоръчно от Джулката, излиза наяве от коментиращите. " Браво, Джулка! Печелиш премия за най-скоростно търкане на мнения. Изключи ги, миличка, недей да се тормозиш да триеш един по един. "

Но кой в действителност е любовника на Гани? Източници на HotNews разкриха, че той е барета и взе участие в профилирани акции по задържане на нарушители. По всичко проличава, че Джулка е мощно хлътнала по неприятното момче, щом го взе със себе си и на почивката си в Шри Ланка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР