Джулиана Гани е категорична, че няма да прости изневярата на

...
Джулиана Гани е категорична, че няма да прости изневярата на
Коментари Харесай

Джулиана Гани: В петък подавам молба за развод! Ще изгоня Илиян от дома ни!

Джулиана Гани е безапелационна, че няма да елементарни изневярата на Илиян
Само допреди няколко дни Джулиана Гани демонстрираше в обществените мрежи какъв брой щастлива е с мъжа си Илиян Найденов, а публиката беше уверена, че двамата ще са дружно вечно. Да, но не! През седмицата настъпи цялостен поврат в връзките на силиконката със брачна половинка й и по всичко проличава, че надвисналите над звездното семейство буреносни облаци няма да се разсеят.
 джулиана гани бракоразвод
Снимка: Инстаграм

Днес хубавата Джулка е уверена, че индивидът, в чиято честност се е клела, й е слагал рога с любовници еднодневки, и то в личното й легло. След завръщането си от Лазурния бряг, където я ангажираха за реклами, тя ще подаде в съда молба за анулиране на брака по бързата процедура и ще приложи неопровержими доказателства за прегрешенията на монтанчанина. Първо пред „ Уикенд ” Джулиана Гани споделя за персоналната си драма.

Джулиана, потегли слух, че брачният партньор ви Илиян Найденов ви изневерява. Има ли истина в мълвата или е просто следващата небивалица за вас?
– За страдание това е горчивата истина. В момента фотографирам реклами на Френската ривиера – в Кан и Сен Тропе, разкъсвам се от работа, а Илиян ми изневерява. Прибирам се в петък и незабавно ще подам молба за бракоразвод. Няма да простя просто ей по този начин. Категорична съм в решението си. Много, доста съм афектирана и огорчена…

– Как научихте за изневярата?
– Разбрах, че до момента в който аз съм работела от заран до вечер, Илиян си е уговарял срещи с всякакви девойки от Студентски град. Канил ги е у дома, на нашето легло, до креватчето, в което спи синът ни Давид… Това се е случвало неведнъж очевидно. Много съм афектирана. Този човек ми няма почитание преди всичко. Тук даже не става въпрос за усеща. Родила съм му наследник и той няма правото да кани в нашата къща други дами. Кошарата на детето е в спалнята ни и чак ми причернява, като се сетя… Не му прави чест това, че ме е лъгал – той чудесно знае какъв брой може да ме нарани такова нещо.

– Някой подсказа ли ви, че Илиян е съгрешил?
– Да. Девойка, която е канил, ми звънна по телефона и ми описа. Изпрати ми даже скрийншотове от видеата, които Илиян й е пускал, както и на известията му. Всичко е изпратено от неговия номер. Въпросното момиче даже знаеше адреса, на който се намира жилището, в което живеем. Нямам думи просто…
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР