Джуките ми са най-големите в света. Кандидат съм за Рекордите

...
Джуките ми са най-големите в света. Кандидат съм за Рекордите
Коментари Харесай

БГ Барби след 20-ата вливка хиалурон: Джуките ми са най-големите в света

„ Джуките ми са най-големите в света. Кандидат съм за Рекордите на Гинес, само че съм уверена, че съм на върха на класациите “, гордо съобщи българското Барби Андреа.

Наскоро тя направи 20-ата вливка хиалурон в джуките си и се похвали, че се усеща повече от отлично. Огромните й придобивки не й пречат по никакъв метод, даже в противен случай – изстреляли са я към триумфа, счита Андреа .

Вече е приела поканата за присъединяване в немско риалити шоу за гении, а публицисти от целия свят я заливат с въпроси и известия. „ Не мога да смогна да отговоря на всички. Писаха ми даже от Пакистан и Индия “, щастлива е силиконката.

Най-голямата й фантазия е да влезе в Рекордите на Гинес. Към момента рускинята Кристина Рей е считана за дамата с най-големи устни в света, само че от 2011 година насам не е ясно дали е детронирана. Тя е похарчила 4000 английски лири за над 100 инжекции хиалурон.

Студентката по „ Немска лингвистика “ в УНСС обаче сигурно я задминава по обемност на джуките, написа „ България през днешния ден “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР