Джуди Халваджиян е бил заложник по неволя, узна HotArena. Тази

...
Джуди Халваджиян е бил заложник по неволя, узна HotArena. Тази
Коментари Харесай

Джуди Халваджиян бил заложник! Трябвало да гарантира, че семейството му няма да избяга от България

Джуди Халваджиян е бил пленник непредпазливо, разбра HotArena.

Тази част от живота му е обвързвана с интервала, в който заживява в Италия. „ Бях на 13, когато за първи път отидох в Италия с помощта на родителите ми, те работеха по това време там. Беше доста мъчно да ме вземат от България, тъй като аз трябваше да съм тук като залог, че фамилията ми няма да избяга “, връща лентата обратно продуцентът. И признава, че фактически е бил пленник в тази обстановка, написа „ Шоу “.

Годината, в която се случва това, е 1989-а, когато Джуди за първи път посещава обичаната си Италия. „ Пътувахме с рейс, аз бях залепен до прозореца да преглеждам. И на първия аутпгрил, където спряхме, влязох в тоалетната, която… ухаеше на ягоди. Това е първото ми усещане от Италия… В годините тя ме завоюва и с доста други неща, несъмнено. Спомням си, че първото италианско нещо, което пробвах, беше пъпеш с прошуто крудо. С татко ми отидохме на посетители и там ни го сервираха “.

След това той остава да живее в Италия дружно с майка си, тъй като татко му си отива от този свят. Само брат му Маги се връща назад в България.

От дребен знаех, че желая да се занимавам с телевизия. Затова след комерсиалното учебно заведение записах кино и тв продуценство. И сега, в който приключих, брат ми се обади да се връщам, тъй като бизнесът с малките екрани в България започвал. Беше 2002-ра, той към този момент беше направил „ Сладко възмездие “, а по-късно „ Море от обич “… Първото, което желаех да направя след завръщането си, бяха „ Господарите “. Имахме много терзания дали политиците няма да ни натискат, тъй като „ Господари на ефира “ поначало си е пиперливо и хапливо. Но ние започнахме хитро, с някакви смехории, свързани с водещи и посетители. И там ни изпуснаха политиците “.

Целият клан Халваджиян и до ден-днешен обича пътуванията до Италия, където от години продължава да живее и майката на Маги и Джуди.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР