Джуд Белингам е способен да изведе английския национален отбор по

...
Джуд Белингам е способен да изведе английския национален отбор по
Коментари Харесай

Алан Шиърър: Англия трябва да намери начин да спечели Европейското първенство

Джуд Белингам е кадърен да изведе британския народен тим по футбол до купа на европейското състезание това лято, сигурен е именитият нападател Алан Шиърър. Полузащитникът осъществя 19 гола в 27 мача в испанското състезание за Реал (Мадрид) и е един от най-хубавите футболисти в ЛаЛига.

" Той може да бъде Х-факторът и това е ясно, когато видиш постигнатото от него досега. Статистиката му за Реал Мадрид по никакъв начин не е лесна за репликиране ", съобщи Шиърър.

" Немислимо е, че той мина в толкоз всесилен тим като Реал Мадрид и играе на толкоз огромна сцена, а като че ли не се въздейства и грам от напрежението, макар че е извънредно млад. Това е огромно преимущество за него. Сигурен съм, че и мачовете за Англия на европейското няма да му повлияят отрицателно. Белингам ще бъде извънредно значим за тима ".

Англия ще влезе на европейското състезание в страхотна форма. Хари Кейн счупи поредност от голови върхове в немското състезание с Байерн (Мюнхен), Фол Фоудън от Манчестър Сити взе наградата за най-хубав състезател във Висшата лига, а Букайо Сака е движеща мощ при вицешампиона Арсенал.

" Твърдо имам вяра, че Англия в никакъв случай не е имала по-сериозен късмет да вземе огромен шампионат, изключително като виждам шестимата напред. Със сигурност имаме огромен късмет и тъпо, че не го направиха още против Италия, когато мачът приключи с дузпи. Момчетата обаче имат нова опция да влязат в историята и да станат икони, както го направиха футболистите от 1966 (световните първенци - б.пр.) ", добави някогашният нападател.

" Залогът е огромен и се надявам да си свършат работата. Англия би трябвало да откри метод да завоюва. Ако има година, в която не се колебая, че ще го създадат, то това е тя ", приключи Шиърър.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР