Джовани Рейна вкара гол в добавеното време, за да донесе

...
Джовани Рейна вкара гол в добавеното време, за да донесе
Коментари Харесай

Борусия би в Майнц, Леверкузен пак спечели

Джовани Рейна вкара гол в добавеното време, с цел да донесе успеха на Борусия Дортмунд с 2:1 като посетител на Майнц. Мачът е от 17-ия кръг на Бундеслигата.

Домакините поведоха още във втората минута – Дже-сун Ли засече центриране от корнер на Едимилсон Фернандеш. Борусия Дортмунд изравни съвсем незабавно. Удар на норвежеца Юлиан Риерсон рикошира в тялото на Фернандеш и влезе в мрежата. Това е първо негово попадение за жълто-черните. След това Юсуфа Мукоко, Никлас Зюле и Карим Адейеми пропуснаха да дадат задатък на гостите.

През второто полувреме Майнц стартира данапада по-опасно, само че не стигна до втори гол. Това обаче направи Борусия. Рейна вкара след осъществяване на корнер от Себастиен Алер в 93-ата минута.

С успеха жълто-черните се изкачиха на пета позиция с 31 точки. Толкова имат и Фрайбург, и Айнтрахт, които приключиха 1:1 в конфликта между тях. Третият Лайпциг има 32 точки, вторият Унион – 33. Лидер е с 36 точки.

По-назад в класирането продължава възходът на Байер Леверкузен. Тимът към този момент е осми с 24 точки, като е в серия от пет следващи победи. Последната жертва беше Бохум (2:0)..
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР