Джовани Пернис замина за Дубай с приятелката си Моли Браун

...
Джовани Пернис замина за Дубай с приятелката си Моли Браун
Коментари Харесай

Джовани Пернис напусна Обединеното кралство, след като „напусна Strictly“, тъй като приятелката му Моли Браун стои до танцьорката

Джовани Пернис отпътува за Дубай с приятелката си Моли Браун тази седмица единствено дни преди да се появят клюки, че е напуснал пътуването си в Strictly Come Dancing след девет години в шоуто.

Съобщава се, че BBC " доста желае " да задържи 33-годишния италиански танцьор, който беше забъркан в несъгласия по отношение на взискателния си жанр на трениране с някогашни сътрудници на звезди, в това число актриса Аманда Абингтън.

Изтекла вътрешна записка, която обикаля, не включва името на Джовани измежду тазгодишния лист с професионални танцьори, което подхранва спекулациите за неговото овакантяване. Докладите сочат, че Джовани в този момент се оглежда за нови благоприятни условия на дребния екран.

Джовани наподобява се е опитал да избяга от драмата тази седмица, като е отлетял за Дубай на сантиментална почивка с другата си половинка, Моли. Двамата неотдавна провокираха клюки за годеж, откакто възобновиха това, което беше къса романтика.

Професионалната танцьорка изглеждаше щастлива и удовлетворена о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР