Джовани Пернис от Strictly Come Dancing беше обсипан с подкрепа

...
Джовани Пернис от Strictly Come Dancing беше обсипан с подкрепа
Коментари Харесай

Феновете на BBC Strictly Come Dancing се втурнаха да подкрепят Джовани Перниче, докато той потвърждава „почивката“

Джовани Пернис от Strictly Come Dancing беше отрупан с поддръжка от почитателите, откакто разгласи, че ще си вземе „ дребна отмора “.

33-годишната звезда на The Strictly, която сега е на турне в Обединеното кралство със личното си основно шоу, удостовери новината, до момента в който почитателите с неспокойствие чакат удостоверение за завръщането му в танцовото съревнование тази година. Откакто се причисли към Strictly през 2015 година и завоюва трофея през 2021 година с актрисата Роуз Айлинг-Елис, Джовани е ангажиран. Неговото турне Let Me Entertain You стартира в Beck Theatre в Hayes в средата на януари и го видя да пътува из цялата страна.

Турнето е планувано да приключи на 30 април в New Victoria Theatre в Уокинг, преди Джовани да тръгне още веднъж на път през юни за шоу с двама със строгия арбитър и другар Антон Дю Беке. Въпреки че бъдещето му в Strictly остава нестабилно, защото BBC към момента не са оповестили професионалния си състав за 2024 година, Джовани към този момент разкри проекти за пауза през идната година...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР