Джовани Перниче е декларирал любовта си към приятелката си Моли

...
Джовани Перниче е декларирал любовта си към приятелката си Моли
Коментари Харесай

Джовани Перниче обявява любов към приятелката си, докато игнорира Строго драмата след „напускане“ на шоуто

Джовани Перниче е заявил любовта си към приятелката си Моли Браун, до момента в който се пекат на слънчевите лъчи по време на сантиментално пътешестване до Дубай.

Романтичното бягство пристигна единствено дни преди да се появят клюки, че 33-годишният Джовани е напуснал пътуването си в Strictly Come Dancing след девет години в шоуто. Съобщава се, че BBC " доста желаеше " да задържи 33-годишния италиански танцьор, който беше замесен в несъгласия по отношение на взискателния си жанр на трениране с някогашни звездни сътрудници, в това число актрисата Аманда Абингтън.

Изтекъл вътрешен бележката, която обикаля, не включва името на Джовани измежду тазгодишния лист с професионални танцьори, което подхранва спекулациите за неговото овакантяване. Докладите сочат, че Джовани в този момент се оглежда за нови благоприятни условия на дребния екран.

Въпреки това Джовани се е опитал да избяга от драмата тази седмица, като е отлетял за Дубай на сантиментална почивка с другата си половинка Моли, 25. Двамата неотдавна провокираха клюки за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР