Джовани Бекали призна пред Тема спорт, че има възможност Левски

...
Джовани Бекали призна пред Тема спорт, че има възможност Левски
Коментари Харесай

Бекали: Фабрини ще струва на Левски 12 хиляди евро на месец

Джовани Бекали призна пред " Тема спорт ", че има опция Левски да притегли италианския плеймейкър на Ботошани Диего Фабрини. През този сезон Фабрини има 25 мача в румънския хайлайф, ка­то в тях е отбелязал 5 гола, а отборът му заема трето място във втората осмица на шампионата.
 Хубчев следи изявите на мечтан от Левски  Левски набеляза италиански халф
" Аз го одобрявам доста. Той е в Ботошани, ще стане сво­боден агент в края на сезона и няма да коства нищо. Мо­же да го вземем за една година и да му се заплащат по 12 хи­ляди евро на месец, като в контракта да има уговорка за удължение с още два сезона, в които да взима по 15 хиля­ди евро. Ако нещата с него не потръгнат - казвате си " довиждане " след първата година. А не да го държиш 4 сезона и да го ча­каш да заиграе. Ако се потвърди - продължава при по-добри условия и всички са удовлетворени. Но доста зависи кой ще ста­не треньор на Левски, с цел да се види дали той ще го харе­са ", съобщи Бекали.

Диего към този момент е следен няколко пъти от хора на Лев­ски.

Интерес към някогашния национал на Италия има и от Динамо Букурещ. Сини­те пък демонстрират интерес към нападателя на отбора от румънската столи­ца - италианеца Матиа Монтини. Освен това 26-кратните първенци са близо до автограф с 25-годишния малийски национал Ибрахима Тандиа. Той е състезател на различен отбор от северната ни съ­седка - Сепси. В 31 мача този сезон Тандиа е отбелязал 10 гола. Футболистът става свободен сътрудник след края на акцията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР