Джоузеф Мърфи (1898 – 1981) е писател, философ и преподавател.

...
Джоузеф Мърфи (1898 – 1981) е писател, философ и преподавател.
Коментари Харесай

Задавайте правилни заповеди на подсъзнание ви, то контролира преживяванията ви

Джоузеф Мърфи (1898 – 1981) е публицист, мъдрец и учител. Той е измежду най-изтъкнатите и интернационално приети престижи в региона на мистицизма, себепознанието и религиозните науки.

Една от най-известните му произведения е “Как да използваме силата на своето позсъзнание” . Книгата е издадена за първи път през 1961 година и незабавно се трансформира в бестселър.

С доста елементарни термини Мърфи разказва по какъв начин човек може да употребява своите мисли за смяна на събитията и за реализиране на избрани цели в живота си.

 д iStock

Преведена е на доста езици и е продадена в милиони копия по целия свят.

В нашата изложба ТУК споделяме няколко от най-важните цитати от книгата

Към галерията
Тема на месеца в Edna.bg Тайният живот на домашните любимци Август  Трябва ли да пущам котката ми на открито, с цел да е щастлива? Тайният живот на домашните любимци Трябва ли да пущам котката ми на открито, с цел да е щастлива?  Джеймс Мидълтън: Тайният живот на домашните любимци Джеймс Мидълтън: " По-лесно е да разговаряш с кучета, в сравнение с с хора! "  10 неща, които би споделила котката ти, в случай че можеше да приказва Тайният живот на домашните любимци 10 неща, които би споделила котката ти, в случай че можеше да приказва Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР