Джоуи е родена през април 2016 година, а благодарение на

...
Джоуи е родена през април 2016 година, а благодарение на
Коментари Харесай

Корейско бебе, което е интернет сензация, облече българска носия

Джоуи е родена през април 2016 година, а с помощта на майка си Лаура, тя се трансформира в интернет сензация още преди да навърши една година, показва NOVA.
 
Лаура Изумикава работи като професионален фотограф в Лос Анджелис. Скоро, откакто на бял свят се появява дъщеричката й, тя открива, че детето спи извънредно надълбоко. Така на смешка тя прави с телефона си поредност от фотоси, в които снима Джоуи като разнообразни известни персони и герои от филми и сериали. Сред тях са Бионсе, Айс Вентура и даже... Джон Сноу и Дарт Вейдър.
 
След като фрагментите стават извънредно известни в интернет, през януари тази година Лаура стартира доста по-мащабен и важен план - да снима дъщеричката си, облечена в разнообразни национални носии и костюми. Тя кръщава самодейността си " Световният план на Джоуи ", а фрагментите се появяват в Instagram с хаштаг #JoeyWorldProject.
 
На първата фотография детето е облечено с японски облекла , защото точно там е родена майка му. В реалност обаче Джоуи е 3/4 корейче, 1/8 японче и 1/8 китайче. С течение на времето детето облича десетки национални носии от разнообразни краища на света, които Лаура получава като подарък.
   
Konnichiwa! Today’s #JoeyWorldProject came all the way from #Okinawa, #Japan
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР