Джоуи е родена през април 2016 година, а благодарение на

...
Джоуи е родена през април 2016 година, а благодарение на
Коментари Харесай

Корейско бебе облече българска носия

Джоуи е родена през април 2016 година, а с помощта на майка си Лаура, тя се трансформира в интернет сензация още преди да навърши една година, споделя Нова Телевизия.

Лаура Изумикава работи като професионален фотограф в Лос Анджелис. Скоро, откакто на бял свят се появява дъщеричката й, тя открива, че детето спи извънредно надълбоко. Така на смешка тя прави с телефона си поредност от фотоси, в които снима Джоуи като разнообразни известни персони и герои от филми и сериали. Сред тях са Бионсе, Айс Вентура и даже... Джон Сноу и Дарт Вейдър.

След като фрагментите стават извънредно известни в интернет, през януари тази година Лаура стартира доста по-мащабен и важен план - да снима дъщеричката си, облечена в разнообразни национални носии и костюми. Тя кръщава самодейност си "Световният план на Джоуи ", а фрагментите се появяват в Instagram с хаштаг #JoeyWorldProject.

На първата фотография детето е облечено с японски облекла, защото точно там е родена майка му. В реалност обаче Джоуи е 3/4 корейче, 1/8 японче и 1/8 китайче. С течение на времето детето облича десетки национални носии от разнообразни краища на света, които Лаура получава като подарък.

Преди няколко месеца българката Петя Попова изпраща на Лаура обичайната българска носия. Снимката на детето, облечено по този впечатляващ метод, е оповестена през август и към този момент е харесана от 25 000 консуматори на Instagram.

“Малко откакто родих предходната година, открих в Instagram профила на Лаура Изумикава, доста новаторска и изобретателна фотографка и майка, която беше родила към месец преди мен ", спомня си Петя и споделя: "След като Лаура започва #JoeyWorldProject хора от целия свят започнаха да изпращат обичайни дрехи и носии като концепцията й, с изключение на да снима дъщеричката си, е да научава и изследва малко повече за дадената страна и след време да обогати детенцето с тази информация, а преди този момент и своите почитатели в Instagram, които са към този момент над половин милиард ".

Ето какво написа Лаура, когато разгласява фотографията: "Здравейте! Тази красива тракийска фолклорна носия идва от България от нашите нови другари Петя, Георги и сладкото им бебе Димитър! Тази обичайната носия е единствено един от многото разнообразни типове обичайни дрехи в България, само че този тип е от родния град на Петя, наименуван Стара Загора, който е в средата на България. Не съумях да намеря информация за историята на тази носия онлайн, само че научих толкоз доста за България! Намерих няколко забавни обстоятелството за страната България, които може би си заслужават да споделяте. Петя ще би трябвало да удостовери, само че аз четох, че българите поклащат главите си, с цел да значат "да " и кимвам, когато те значат "не ". Всъщност Джоуи прави същото в последно време. Тя ще поклати глава, когато й предложа нещо за ястие и по-късно незабавно ще го погълне. Може би има българска жила! България е и най-старата страна в Европа, която не е променяла името си от основаването си. Браво България! Това се случва през 681 година сл. Хр. София, столицата на България, е учредена преди 7000 години и се счита че е вторият най-стар град в Европа! Това евентуално е извънредно показване на тази неповторима и колоритна страна, само че се веселя, че съумях да науча малко история за България и да споделя с вас по какъв начин наподобява една от красивите им обичайни носии! ".

Вдъхновена от акцията на Лаура, Петя Попова даже взема решение самата тя да облече детето си с национална носия. Тя провежда фотосесия, в която синът й носи обичайно български облекла, а дъщеричката на нейна другарка е облечена с тъкмо същата носия, която в следствие се появява и на фотосите на Лаура.

Освен фотоси с носии, Лаура постоянно разгласява фотоси и видео, показващи по какъв начин пораства и се развива дъщеричката й, а Петя признава, че продължава да я следи в Instagram. “Много ми е забавно да виждам по какъв начин пораства едно наборче на моето детенце, по какъв начин се развива, по какъв начин се храни и върви – неща, от които всяка майка се вълнува “, признава Петя.

Здравейте! That’s “hello ” in the Bulgarian Cyrillic language! This beautiful Thracian folklore costume comes all the way from #Bulgaria
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР